Advertentieindex
Image default
Bedrijven

Kantoormeubilair voor een moderne kantoorinrichting

Heeft u onlangs een pand gekocht voor uw onderneming of wilt u de huidige inrichting voorzien van een upgrade? Koop dan kantoormeubilair bij Brokx Projectinrichting. Dan weet u zeker dat u jarenlang van uw meubels geniet. U wilt toch ook een fijne werkomgeving voor uw medewerkers creëren? Hiervoor is goed kantoormeubilair nodig. Naast dat het meubilair van hoge kwaliteit is, ziet het er ook nog eens mooi uit. Bekijk de meubels voor een moderne kantoorinrichting en creëer uw eigen werkomgeving. Naast meubilair vindt u ook een groot assortiment aan raam- en vloerbekleding. Oftewel alles voor uw kantoor. Vraag vandaag nog een offerte op maat op.

Alles voor een moderne kantoorinrichting

Bureaustoelen, vergadertafels, gordijnen en entreematten, u vindt het allemaal in het uitgebreide assortiment van de specialist. Werkelijk alles voor werken, ontmoeten en vergaderen. Heeft u een specifiek beeld in gedachten en moet het alleen nog gerealiseerd worden of laat u zich graag adviseren? De specialisten van Brokx Projectinrichting maken graag een ontwerp van uw moderne kantoorinrichting. Vertel wat uw wensen zijn en zij zetten het om naar een prachtig interieurontwerp zoals u het voor ogen heeft. Brokx Projectinrichting levert een totaalpakket voor de inrichting van zorginstellingen, scholen, overheidsgebouwen en kantoren. Loop gerust eens binnen en ontdek wat het kantoormeubilair met uw kantoor kan doen.

Kantoormeubilair kopen? Kom langs in de showroom

Brokx Projectinrichting vindt u in Oosterhout. Aan de A59 is de showroom van maar liefst 2000 m² gevestigd. Laat u inspireren door de grote collectie aan kantoormeubilair voor een moderne kantoorinrichting. Ontvangt u graag persoonlijk advies door een van de adviseurs? Plan dan van tevoren online een afspraak in. Zo weet u zeker dat er tijd voor u vrij is gemaakt en u deskundig advies ontvangt. Gewoon benieuwd naar het kantoormeubilair? Loop dan gerust binnen. De showroom is van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur geopend.