Advertentieindex
Image default
Bedrijven

Geef extra stijl aan uw bedrijfscommunicatie met gekleurde etiketten

Vindt u het belangrijk om met uw bedrijf op te vallen? Er zijn verschillende manieren om dit te doen. Eén manier, is opvallen met uw bedrijfscommunicatie. Bijvoorbeeld door gekleurde etiketten te bestellen waarmee u uw enveloppen kunt markeren. Bij de specialist Special Paper kunt u terecht voor gekleurde etiketten in alle kleuren van de regenboog. Nog meer zelfs, want de kleuren zijn verkrijgbaar in verschillende tinten. Deze specialist geeft keuze uit A4 etiketten in de volgende kleuren:

  • Rood
  • Fluor rood
  • Geel
  • Fluor geel
  • Blauw
  • Groen
  • Fluor groen
  • Fluor oranje

Zoals u ziet zijn de etiketten van de specialist verkrijgbaar in elke gewenste kleur. En staat de kleur die u wilt er niet tussen? Of wilt u dat de kleur perfect past bij uw huisstijl? Lees dan snel verder want ook dan helpt de specialist u graag.

Kies zelf de kleur van uw A4 etiketten

Ziet u in bovenstaande lijst de gewenste kleur staan waarin u uw gekleurde A4 etiketten wilt bestellen? Dat is handig, want dan kunt u gelijk uw bestelling plaatsen bij de webshop van Special Paper. Staat de kleur die u wilt er niet tussen? Ook dat is geen probleem. Naast de standaardkleuren, zijn de etiketten van de specialist ook te bestellen in elke PMS-kleur die er is. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een kleur die mooi past bij uw huisstijl zodat u in al uw communicatie één rode lijn trekt.

Welke soort papier kiest u voor uw A4 etiketten?

Wist u dat u naast de kleur van uw A4 etiketten ook het soort papier kunt kiezen? Zo heeft u de keuze of u wilt gaan voor mat of glansrijk papier. Ook heeft u keuze uit verpakkingen in verschillende groottes. Veel etiketten nodig? Bestel uw etiketten per 1000. Gaat het om een kleiner bedrijf en heeft u daarom wat minder gekleurde etiketten nodig? Ook dat is geen probleem, want de etiketten zijn ook verkrijgbaar in 100 vel per verpakking. Zoals u ziet kunnen de specialisten van Special Paper voldoen aan al uw wensen.