Advertentieindex
Image default
Bedrijven

Boekhouden doe je geautomatiseerd

Boekhouden is een aangelegenheid die zich bij iedere onderneming aandient. Omdat niet iedereen er evenveel tijd in kan steken om de boekhouding te doen is het zeker zinvol deze te automatiseren.

Verschillende onderdelen

Er zijn tal van programma’s waarmee je de boekhouding kunt automatiseren en eentje daarvan is Yoursminc. Met dit systeem krijg je niet alleen de beschikking over een boekhoudprogramma maar ook over een CRM systeem en een facturatieprogramma.

Bekijk wat je er allemaal mee kunt doen

Met het boekhoudprogramma kun je tal van boekhoudkundige handelingen snel verrichten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het maken van dagboeken en grootboekrekeningen, het bijhouden van de inkomsten en uitgaven binnen je bedrijf enzovoort. Als je precies wilt weten wat je er allemaal mee kunt kijk je het beste even op de website van Yoursminc of vraag je om meer informatie.

Op verschillende apparaten installeren en gebruiken

Yoursminc is geschikt voor gebruik op verschillende apparaten zoals een computer of laptop maar het kan ook op een smartphone of tablet geïnstalleerd worden zodat je er mee kunt werken wanneer jij dat wilt. De gegevens die je opslaat in het boekhoudprogramma kunnen daarna snel en veilig verzonden worden voor de belasting via Intervat.

Voor welke bedrijven is het geschikt?

Het systeem is geschikt voor kleine tot middelgrote bedrijven. Ben je een zelfstandig ondernemer zonder personeel? Dan is de keuze voor Yoursminc ook een goede. Als je de boekhouding liever uitbesteed aan iemand anders is dit systeem ook geschikt.