Advertentieindex
Image default
Beauty en verzorging

Uw plastisch chirurg in Antwerpen

Voor een plastisch chirurg in Antwerpen raden wij u Clinic B12 aan. Zij hebben heel wat in-huis gespecialiseerde artsen. Met een brede kennis van alles wat betreft plastische chirurgie, reconstructieve chirurgie en esthetische chirurgie, staan ze u vakkundig bij. Om bijvoorbeeld uw borsten te laten vergroten of voor een andere borstchirurgie, of om uw oogleden te liften en zoveel meer. Met jarenlange ervaring en een vertrouwelijke sfeer bent u bij een plastisch chirurg van Clinic B12 in Antwerpen, in goede handen.

Uw borsten laten vergroten bij een specialist

Bij deze plastische chirurg in Antwerpen wordt u als individu met de beste zorg en aandacht ontvangen. U krijgt er een uitgebreide persoonlijke begeleiding. Deze chirurgen zijn gespecialiseerd in borsten en u kunt bij hen terecht om uw borsten te laten vergroten of voor een andere ingreep. Ze brengen prothesen aan achter de borstspier om zo uw borstvolume te vergroten. Dit kan met een snede ter hoogte van de oksel of ook onder de borst of aan de tepel. U wordt uitgebreid ingelicht over de procedure, de mogelijkheden en bijvoorbeeld alle vormen en maten die uw borsten kunnen aannemen. U heeft zelf een keuze uit de inhoud van de implantaten, de vorm en de gladheid of ruwheid van de oppervlakte van de implantaten.

Al uw plastische chirurgie

Als u uw borsten veilig wilt laten vergroten, raden we u deze plastisch chirurg uit Antwerpen zeker aan. Dit omwille van de uitgebreide begeleiding en de info die u krijgt vooraf. Daarnaast wordt u achteraf ook hele goed opgevolgd. U krijgt veel informatie om de bijwerkingen zo min mogelijk te maken en u kan ook steeds bij hen terecht moest er iets zijn. We raden u dus aan om zeker eens contact op te nemen met Clinic 12B, u zult merken dat u in goede handen bent bij deze specialisten, voor al uw chirurgische ingrepen!