Advertentieindex
Image default
Beauty en verzorging

Uw juwelier in Bonheiden

Bent u op zoek naar een goede juwelier of goudsmid in Bonheiden? Kom dan naar juwelier De Laet en ontdek er de mooiste sieraden aan de beste kwaliteit. Ze werken samen met verschillende kwaliteitsmerken zoals Hulchi Belluni, Italo Bottene en Diamanti per Tutti. Ook kunnen ze u helpen met het herstellen van juwelen of uurwerken. Ze hebben een eigen atelier waar ze de herstellingen nauwkeurig kunnen uitvoeren. Daarbij blijven ze zo dicht mogelijk bij het originele juweel. Reken op de ervaring en precisie van het familiebedrijf.

Laat uw juwelen professioneel herstellen

Zoekt u naar een professionele goudsmid en juwelier in Keerbergen en omstreken? Twijfel dan niet om langs te komen bij juwelier De Laet in Bonheiden. De juweliers hebben allebei geschoold en het bedrijf heeft ondertussen al meer dan vijftig jaar kennis en ervaring opgedaan. Ze nemen uw juwelen, sieraden of uurwerken met de grootste zorg onder handen. Ze streven steeds naar perfectie bij elke herstelling. Zo vergroten of verkleinen ze ringen, passen ze kettingen en armbanden aan, vervangen ze sluitingen of controleren ze de stevigheid van elk juweel. Geen enkele herstelling is hen te veel. Kom eerst langs in de winkel voor een algemeen nazicht van uw juweel. Zo weten de experten precies wat uw wensen zijn en hoe ze de herstelling het beste kunnen uitvoeren.

Uw juwelen worden weer zo goed als nieuw

Een ervaren juwelier kan niet alleen voor zorgen dat uw juwelen weer helemaal als nieuw aanvoelen, maar kan ook een volledige transformatie doorvoeren van een juweel dat u niet meer draagt. Lever al uw materiaal in en de juwelier in Bonheiden maakt er een volledig nieuw en uniek sieraad van. Doe een beroep op de expertise van een expert om uw goud niet verloren te laten gaan en een juwelier steekt ze weer in een nieuw jasje.