Advertentieindex
Image default
Beauty en verzorging

Laat je soigneren in dit schoonheidssalon bij Melle

Wil je er graag eens even tussenuit en je laten verzorgen door echte professionals dan kan je misschien eens langsgaan bij Instituut Bellitzia. Dit schoonheidssalon in Merelbeke bij Melle staat voor je klaar om je helemaal te doen relaxen en je tegelijkertijd een betere huid te bezorgen. Je kan er onder andere langsgaan om je gezicht grondig onder handen te nemen. Je gezicht zal er hierdoor jonger uitzien en weer klaar zijn om de dagen door te komen. Als je langsgaat kan je je wensen doorgeven en zij helpen je verder.

Geef je gezicht de nodige ontspanning

In dit schoonheidssalon dicht bij Melle kan je terecht om enkele rimpels bij te werken met een specifieke behandeling. De behandeling lijkt een beetje op botox, maar is stukken beter nog voor je huid. Terwijl jij lekker ligt te ontspannen op de schoonheidstafel werkt de schoonheidsspecialiste van Instituut Bellitzia aan je gezicht om hem weer helemaal te doen herleven. Naast je gezicht kan je ook nog genieten van enkele andere behandelingen. Ook kan je er terecht om jezelf te laten opmaken voor een speciale gelegenheid. Je kan er genieten van een maquillage, maar ook een deugddoende pedicure. Bekijk het volledige aanbod op hun website en maak een afspraak om te genieten van één van hun diensten. Voor je het weet, kom je volledig ontspannen en herleefd buiten.

Maak een afspraak

Sta je al te dromen van een gezellig momentje voor jezelf waar je huid en geest weer van herleefd? Dan kan je best een afspraak maken om langs te komen in het schoonheidssalon in Merelbeke bij Melle. Je kan hen eenvoudig bereiken via hun telefoonnummer dat je kan vinden op hun website. Het is belangrijk dat je dit even doet voor je langsgaat, want je kan er namelijk alleen maar binnen op afspraak. Ook als je met enkele vragen zit over een bepaalde behandeling in dit schoonheidssalon bij Melle, kan je telefonisch contact opnemen.

http://www.bellitzia.be/index.html