Advertentieindex
Image default
Auto’s en Motoren

Tijd om uw auto te laten nakijken in een garage nabij Balen

Het is belangrijk om regelmatig uw auto na te laten kijken. Elk jaar is een klein onderhoud nodig, en elke twee jaar moet een groot onderhoud gedaan worden. Bent u op zoek naar een garage in regio Balen waar u uw auto kunt laten nakijken? Autocenter Meeus te Mol biedt de oplossing aan. Hoewel dit bedrijf is gecertificeerd als Hyundai-dealer, kunt u hier met auto’s van alle merken terecht voor onderhoud.

Uitstekende dienstverlening

Niet alleen voor onderhoud kunt u terecht bij deze garage in de buurt van Balen, maar ook voor reparatie. Ook hiervoor geldt dat het niet uitmaakt van welk merk uw auto is. Bovendien verkoopt het bedrijf auto’s van het merk Hyundai, met daarbij de keuze uit een nieuwe of een tweedehandsauto. Bij deze autospecialist kunt u tevens terecht voor het onderhoud van uw airco en uw banden, waarbij onder andere de bandenspanning gemeten wordt.

Meer informatie over deze specialist

Deze garage nabij Balen is opgericht in 2010. Het is een echt familiebedrijf en het personeel is vakkundig opgeleid. De liefde voor auto’s is overgebracht van vader op zoon, en zelfs de vrouw van laatstgenoemde is betrokken bij het bedrijf. Een goede kwaliteit staat hoog in het vaandel, evenals goede service en klantvriendelijkheid. Het is niet voor niets dat deze garage nabij Balen is uitgeroepen tot vriendelijkste handelaar in Mol, de plek waar het bedrijf sinds 2015 is gevestigd.

Ga zo snel mogelijk langs voor een onderhoud

Deze professional wil voortdurend op de hoogte blijven van de nieuwste technieken. Om die reden wordt het personeel dan ook regelmatig bijgeschoold. De technologieën ontwikkelen zich in een snel tempo en Autocenter Meeus wil niet achterblijven. Er wordt met de modernste technieken gewerkt, alles om de service zo goed en snel mogelijk te maken. Na een reparatie of onderhoud bij deze vakspecialist bent u ervan verzekerd dat uw auto weer als vanouds rijdt en kunt u veilig de weg op. Wacht dus niet langer en neem contact op met de deskundige medewerkers om een afspraak te maken.

https://autocentermeeus.be/