Advertentieindex
Image default
Auto’s en Motoren

De vlotte renting van een elektrische wagen

Heb jij een groene vinger en help je graag het milieu? Dan zit je zeker goed bij Move2Green. Deze onderneming biedt de renting van een elektrische wagen aan tegen een scherpe prijs. Het is de perfecte optie als je graag mee wilt bouwen aan een groene toekomst. Naast de milieuvriendelijke voordelen van een elektrische bedrijfswagen huren, is het ook nog eens heel wat goedkoper.

Een wagen huren aan de scherpste prijs

Bij deze onderneming uit Sint-Lievens-Houtem, nabij Aalst, kan je eenvoudig kiezen tussen een nieuwe of een tweedehands wagen voor de renting. Deze experten geven met veel plezier advies over wat het beste past bij jouw situatie. Wil je een bedrijfswagen huren? Dan kies je wellicht een andere type renting dan wanneer je een wagen voor jouw familie zoekt. Waarvoor je de auto ook wilt gebruiken, je geniet altijd van een kwaliteitsvolle elektrische auto bij Move2Green. Zo hebben ze bijvoorbeeld de nieuwste Polestar 2 ter beschikking. Die kan je al vanaf 950 euro per maand huren. Is renting van een wagen toch niet helemaal wat je zoekt? Dan bieden ze hun wagens ook aan om te kopen uit stock. Zo hoef je dus geen bedrijfswagen te huren, maar kan je er meteen een kopen tegen een lage prijs.

Een eenvoudige laadoplossing

Een elektrische wagen dien je regelmatig op te laden. Hiervoor heb je natuurlijk een laadpaal nodig. Als je slechts een auto bij deze specialisten huurt, is het niet de voordeligste oplossing om een dure laadpaal te kopen. De experten van dit huurbedrijf biedt daarom een voordeligere oplossing aan waar je altijd gebruik van kan maken. Zo kan je eenvoudig energie opwekken om je auto van stroom te voorzien, zonder er veel geld aan uit te moeten geven.

Ontdek hun uitgebreide service

De renting van een wagen is uiteraard niet de enige dienst die deze specialisten aanbieden. Neem daarom vandaag nog contact met hen op en ontdek op welke manieren ze jou nog allemaal kunnen helpen. Ze zijn steeds telefonisch bereikbaar om al jouw vragen te beantwoorden en helpen je met veel plezier bij het huren van een bedrijfswagen.

https://move2green.be/bedrijfswagen-huren/