Advertentieindex
Image default
Auto’s en Motoren

Veilig met uw Volkswagen naar de garage in Boom

Bent u op zoek naar een garage waar u zonder zorgen terechtkunt met uw Volkswagen in Boom? Dan is Artenoa Cars uw ideale partner. Bij deze garage vindt u nog echte stielmannen die de wagens door en door kennen. U kunt hier bovendien ook terecht met een oldtimer van dit merk. Deze expert heeft een grote voorliefde voor dit merk en zorgt ervoor dat u gegarandeerd tevreden naar huis rijdt. Lees snel meer over hun aanbod.

Nieuw model of Volkswagen-oldtimer?

Bij deze expert in Boom kunt u dus terecht voor herstellingen aan uw nieuwe Volkswagen. Dankzij hun kennis over de verschillende modellen kunnen zij echter ook perfect werken aan een oldtimermodel. Ze hebben steeds de juiste technieken achter de hand en vinden gegarandeerd de juiste onderdelen voor uw wagen. Natuurlijk is het een erg veranderende stiel, zeker met de laatste nieuwe technologische evoluties. Daarom scholen de werknemers van deze garage in Boom zich regelmatig bij over de evoluties bij Volkswagen om zo de werkkwaliteit op het hoogste niveau te houden. U kunt dus absoluut zonder zorgen uw wagen bij hen achterlaten. Naast Volkswagen kunt u bij deze garage in Boom ook terecht met uw Porsche. Deze twee merken staan erg nauw aan het hart van de oprichter van de garage, hoewel u ook met alle merken bij hen terechtkunt met moderne modellen. Voor oldtimers is het wel echt specifiek Volkswagen en Porsche, omdat de werkingen en technieken in een ouder model toch wat anders zijn. Zij willen enkel het beste aanbieden en spitsen zich daarom toe op deze twee topmerken.

Laat uw wagen met een gerust hart achter bij deze expert

Naast herstellingen en restauraties kunt u bij deze garage in Boom ook terecht voor tweedehandswagens van Volkswagen, Audi en nog veel meer. Het is zeker de moeite waard om eens bij hen langs te gaan. Op hun website leest u meer over hun aanbod en ontdekt u de verschillende mogelijkheden.