Advertentieindex
Image default
Auto’s en Motoren

Uw lokale garage in Mol

Bent u op zoek naar een nieuwe wagen of heeft u misschien een garage in Mol nodig voor autoschade? Wat u ook zoekt, u bent altijd welkom bij Autocenter Meeus. Deze vakmannen zijn al meer dan twintig jaar volop bezig met het verkopen en repareren van auto’s. Ze zijn bovendien een echt familiebedrijf. De klant staat voor hen altijd voorop en ze houden daarom ook steeds rekening met uw wensen en noden.

Een showroom gevuld met nieuwe en tweedehandswagens

Autocenter Meeus is veel meer dan een garage in Mol waar u met autoschade langs kan gaan. Ze hebben eveneens een ruime showroom waar u op uw gemak een kijkje kan nemen tussen de nieuwste modellen. Ze hebben verschillende bekende merken ter beschikking, waaronder Hyundai. Zoekt u eerder een tweedehandswagen? Ook dan bent u steeds welkom in deze autogarage. Ze delen met veel plezier al hun kennis en geven u een uitgebreide rondleiding in de auto naar keuze. Wanneer u nog twijfelt tussen verschillende opties, dan geven ze eveneens deskundig advies. Ze zijn niet voor niets al tientallen jaren bezig met het verkopen van wagens. Op deze experten kan u daarom altijd rekenen voor een eerlijke mening en een aangename ervaring in hun garage te Mol. Ze zijn bovendien een officiële Hyundai-dealer en houden hun aanbod van dit merk up-to-date. Heeft u bijvoorbeeld al de nieuwste Ioniq 5 bekeken? Wanneer u langsgaat bij Autocenter Meeus tonen ze u de nieuwste uitvoering met een glimlach.

Ontdek de vele diensten die deze specialisten aanbieden

Heeft u autoschade en zoekt u een betrouwbare garage die dit voor u kan oplossen? Ook dan gaat u het best langs bij deze specialisten. Hun ervaren medewerkers gaan snel aan de slag om uw auto op te knappen. Voor u het weet, bent u weer de baan op en rijdt u vlotjes naar de volgende bestemming.

https://autocentermeeus.be/autoschade-garage/