Advertentieindex
Image default
Aanbiedingen

Leuke sportles in Schagen voor als je op vakantie bent

Laatst was ik op vakantie in Schagen en had ik een superleuke sportles in Schagen gedaan. Het was een sportles waarbij je de perfecte balans ervaart tussen Yin en Yang. Maar het was ook een sportles waarbij je een compleet nieuwe ervaring opdoet omdat je totaal andere bewegingen doet dat dan je normaal gewend bent.

Nu vraag jij je natuurlijk af: wat voor sportles in Schagen was dat dan? Nou dat ga ik je vertellen: Yoga Fit Mix.

Wat is Yoga Fit Mix voor sportles en waarom?

Yoga Fit Mix is een sportles omdat het best wel zwaar voor je is. Het is een sportles waarbij je kan gaan zweten, maar ook een les waarbij je op een rustige en ontspannen manier door de les heen beweegt. Je doet namelijk verschillende bewegingsvormen. Zoals: fitness, dans, animal movements en yoga. Het is voor elk lichaam geschikt, en ook voor elk niveau. Ik heb het als zeer prettig ervaren omdat het juist zo uniek is. Ik heb dit nog nooit gedaan! En het was zo gaaf!

Wat heb ik gedaan in de yogales?

We begonnen de les met een stukje meditatie. Dit deden we om even aan te komen in het moment. Even lekker ontspannen. Vervolgens gingen we over naar het dynamische gedeelte en deden we een aantal animal movements. Deze bewegingen had ik nog nooit gedaan en vond ik erg leuk!

Hoe voelde ik me na de les?

Ik voelde me als herboren. Het was geweldig. Ik was totaal ontspannen, maar had ook het gevoel dat ik lekker had bewogen. Het was gewoon heel prettig om eens een keer iets anders te doen. Ik sport zelf veel, maar Yoga Fit Mix vond ik echt iets voor de herhaling vatbaar. Dus als je een keer in Schagen bent, doe gewoon een lekkere sportles bij Yogaschool Alyna.

https://yogaschoolalyna.nl/sporten-in-schagen/