Advertentieindex
Image default
Aanbiedingen

Een stofzuiger voor huizen met dieren

Heb je een hond of een kat, of misschien gewoon een huisgenoot die veel haren achter laat? Misschien is de Dyson V8 animal dan een ideale stofzuiger voor bij jou in huis. Een Dyson stofzuiger wordt vaak gezien als een dure designstofzuiger, maar met een Dyson sale hoef je hier helemaal niet veel voor kwijt te zijn. Bovendien heb je met een Dyson V8 animal alleen de essentiële dingen voor een stofzuiger in huis. Er zijn veel duurdere Dyson stofzuigers met allerlei opzetstukken en zuigmonden die je misschien helemaal niet nodig hebt.

De Dyson V8 animal

De Dyson V8 animal heeft zeven accessoires waarmee je stofzuigen een gemakkelijke klus maakt. De V8 stofzuiger van Dyson heeft een direct aangedreven vloerzuigmond. Deze hoort standaard bij de Dyson V8. Daarnaast krijg je bij de Dyson V8 animal een gemotoriseerde miniborstel, een combinatie-accessoire, een kierenzuiger, een dockingstation en een oplader. Uniek bij de Dyson V8 animal is de flexibele kierenzuiger. Die kan ook moeilijkere plekken bereiken. De oplader is voor de batterij van de stofzuiger. Een Dyson V8 stofzuiger werkt namelijk met een batterij in plaats van op netstroom.

Batterij in plaats van snoer

Dat betekent dat je kunt stofzuigen zonder de beperkingen van een snoer. Je hoeft je stekker niet steeds opnieuw in te pluggen als je een plek net niet kan bereiken. Met zo’n snoerloze stofzuiger kom je overal bij. De batterij van de Dyson V8 animal heeft een levensduur van 40 minuten. Gedurende 40 minuten kun je dus blijven zuigen, en dat zonder dat de stofzuiger zuigkracht verliest. Daarna moet de batterij wel 5 uur opladen.