Advertentieindex
Image default
Aanbiedingen

Kampeertrip gepland? Dit zijn 4 dingen die je absoluut niet mag vergeten

Een camping tripje met het gezin, met vrienden of romantisch kamperen met je partner. Kamperen is een heerlijk avontuur waarbij je even helemaal back naar de basics gaat. Je kunt je afsluiten van de prikkels die je normaal overdag telkens tegenkomt en een aantal dagen volledig ontspannen. Het is wel heel belangrijk dat je de juiste spullen meeneemt op je kampeertocht zodat je optimaal kunt genieten van het kamperen. Drie dingen die je volgens ons echt niet mag vergeten voor een onvergetelijke, fijne kampeertrip hebben we in dit blogartikel voor je op een rijtje gezet. 

Een fijne plek om op te slapen
De ene vindt het heerlijk om op een luchtbed te slapen, de andere prefereert een luxer luchtbed. Beide zijn natuurlijk helemaal goed en je moet vooral meenemen wat je zelf prettig vindt. Zolang je het maar niet vergeet! Zonder luchtbed of matje zitten is misschien wel op nummer 1 het vervelendste wat er is. Je wilt je nachten natuurlijk niet op het zeil van de tent doorbrengen. Check daarom altijd voor vertrek nog even extra goed of je al je slaapspullen wel bij je hebt! Naast het matje of het luchtbed zijn een slaapzak en kussen ook zeker niet onbelangrijk. Wil je zeker weten dat je ’s nachts goed warm blijft? Dan is het wellicht ook een idee om thermo ondergoed mee te nemen. Vooral wanneer je buiten het zomerseizoen gaat kamperen kan het ’s nachts echt flink afkoelen. Je vindt diverse opties voor thermo ondergoed bij Sliponline

Koken op de camping
Aan het begin van de camping trip is het altijd weer even wennen, het primitieve leven van de camping is vaak een ontzettend contrast met hoe je normaal gesproken gewend bent om te leven. Toch heeft het echt zijn charme om ’s ochtends lekker koffie te laten pruttelen op een kookstelletje op gas en ’s avonds de lekkerste (camping)gerechten te maken. Een kooktoestelletje, wat pannetjes, en andere basis kookspullen zijn een absolute must om mee te nemen tijdens je camping trip. Je wilt naast de kookspullen wellicht ook een waterfilter meenemen. Met het waterfilter kun je namelijk ook tijdens je wandeltochten elk water gewoon reinigen en drinken. Dit komt vaker van pas dan je van tevoren misschien zou bedenken. 

Verlichting in het donker
Het laatste waar je absoluut aan moet denken tijdens jouw kampeertrip is verlichting. Doordat we thuis zo gewend zijn aan automatische verlichting zouden we dit nog best snel kunnen vergeten. Op de camping en al helemaal in de natuur is het na zonsondergang helemaal pikkedonker. Daarom is het belangrijk om elektrische lampen én lampen die werken op batterijen mee te nemen. Ook een zaklamp kan heel handig zijn wanneer je ’s nachts je tent uit moet om naar de wc te gaan. Wil je nog wat meer sfeer creëren? Je kunt ook altijd een paar kaarsen in je tas stoppen. Deze geven ’s avonds net dat beetje sfeerverlichting die je nodig hebt tijdens het spelen van een spelletje of het voeren van een goed gesprek.

https://www.sliponline.be/

Gerelateerde artikelen

Engineer

Geniet van een mooie groene tuin als u kunstgras gaat kopen

Huis afkoelen 11 tips