Advertentieindex
Image default
Aanbiedingen

Hoe vaak moet CV-ketel onderhoud?

Is jouw CV-ketel intussen toe aan een onderhoudsbeurt? Dit kun je laten uitvoeren door een gecertificeerde CV-monteur. Wij zetten alle stappen voor jou op een rijtje, om het onderhoud aan de CV-ketel makkelijker te maken. 

CV-ketel onderhoud

Bij een CV-ketel onderhoud uitvoeren kan een vrij tijdrovende en complexe klus zijn. Het is daarom handig om een professional in te schakelen om de onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. De CV-monteur kijkt naar de ketel die jij hebt hangen en vervolgens kan deze worden nagekeken. 

De onderhoudsbeurt kun je laten uitvoeren door middel van een onderhoudscontract. Wanneer je dit niet wilt is het ook mogelijk om een enkele onderhoudsbeurt te plannen met een vakman in jouw regio.

CV-ketel onderhoudscontract

Wanneer je een onderhoudscontract afsluit met een CV-monteur kun je ervan uitgaan dat de monteur minimaal één keer per jaar langskomt om de ketel te controleren. Wanneer er tijdens de duur van het onderhoudscontract storingen plaatsvinden in de CV-ketel kan de monteur langskomen. Deze lost vervolgens de storingen op, waardoor de CV-ketel het weer naar behoren doet. Daarnaast voert hij onderhoud voor CV-ketel uit. 

CV-ketel monteur nodig

Een CV-monteur vinden in Nederland kan gemakkelijk via de website MyGo. Wij hebben door heel Nederland CV-monteurs waar we je gemakkelijk aan kunnen koppelen. Via de MyGo Matchmaker kun je jouw wensen aangeven en wordt je automatisch gekoppeld aan een erkende CV-monteur in de omgeving van jouw woning. 

We hebben een ruim aanbod aan CV-monteurs in heel Nederland, zo vind je gemakkelijk een monteur. Van Limburg tot Groningen en van Drenthe tot Zeeland, door heel Nederland is het snel geregeld.