Advertentieindex
Image default
Aanbiedingen

Geef automatencatering een plek op de werkvloer!

Het is vaak moeilijk om een gezond eetpatroon vol te houden tijdens drukke dagen op het werk. Het goede nieuws? Foods4U kan u helpen via automatencatering! De juiste knop indrukken, de chipkaart scannen en uw werknemers kunnen genieten van een voedzame lunch, avondmaal of lekkere snack. Seizoensgebonden fruit en groenten van Belgische bodem behoren tot de sterkte van automatencatering. Kortom, Foods4U is een bedrijf dat weet van aanpakken als het gaat om gezondheid op de werkvloer.

De voordelen van gezonde voeding via automatencatering

Net zoals Foods4U zijn we ervan overtuigd dat gezonde voeding een drukke werkdag kan vergemakkelijken. Uw werknemers kunnen genieten van bijvoorbeeld deze voordelen:

  • Het is makkelijker om gewicht te verliezen of te behouden wanneer er voldoende keuze is aan gezonde lunchalternatieven.
  • Uw werknemers worden minder snel ziek! Vitaminen en mineralen geven het immuunsysteem een duwtje in de rug.
  • Gezonde voeding geeft het lichaam fysieke en cognitieve energie. Perfect voor strakke deadlines of een welverdiende wandeling tijdens de pauze.
  • De juiste voeding verlaagt het stressniveau en verbetert het humeur van iedereen op de werkvloer. Ook je spieren, botten en conditie verbeteren als u gezond eet.
  • Zelf het goede voorbeeld geven via automatencatering zorgt ervoor dat werknemers een gezonde levensstijl doortrekken in hun dagelijks leven.
  • Automatencatering maakt het mogelijk om via een plaatsbesparende manier toch een groot aanbod te voorzien in lekkere en verse voeding.

Maak samen met uw werknemers bewuste keuzes

Foods4U staat voor u klaar wanneer u nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden in automatencatering. Wilt u meer weten over de levering, fairtrade producten of het installeren van een koffiemachine? Ook daarvoor kunt u terecht bij het professioneel bedrijf. Wist u trouwens dat gebruikmaken van automatencatering fiscaal aftrekbaar is? Niets dan voordelen dus voor uw bedrijf! Vul het online contactformulier in om de opties te bespreken. Foods4U zorgt voor de eerste stap in het creëren van een gezonde werkomgeving.