Advertentieindex
Image default
Zakelijke dienstverlening

Lockers voor uw school te koop

Bent u op zoek naar metalen lockers die te koop staan tegen een scherpe prijs en die u eenvoudig kan laten plaatsen in uw school? Dan hoeft u niet verder te zoeken dan Eurobox Continental. Deze onderneming in Wijnegem specialiseert zich in kwaliteitsvolle kluizen en lockers die zowel op scholen als in bedrijven geplaatst kunnen worden.

Welke locker past in uw school?

De leerlingen hebben een plaats nodig om hun boeken achter te laten tussen de lessen door. Ook andere spullen kunnen in de metalen lockers achtergelaten worden zonder zorgen. Zo voorkomen de kinderen dat hun rug pijn doet van een zware boekentas en zitten alle spullen zeker veilig. De metalen lockers en kluizen van deze specialisten uit Wijnegem zorgen namelijk steeds voor een gepersonaliseerd beveiligsysteem. Wilt u graag werken met een cijfercode of een slot? Of gaat u voor de nieuwste technologie met een badgesysteem? Bij Eurobox Continental is het allemaal mogelijk! Ze werken bovendien alleen met de sterkste materialen, zoals hun metalen varianten, zodat inbreken moeilijk is. Zo blijven de lockers bovendien er lange tijd mooi uitzien. Op een school krijgen ze namelijk heel wat te verduren. Deze experten hebben verschillende groottes en uitvoeringen van hun lockers te koop staan, maar u kan hen ook steeds inschakelen voor een oplossing op maat. Ze begrijpen immers dat elke school andere noden heeft.

Geniet van een persoonlijke aanpak

Of u nu lockers in de gangen van uw school wilt of enkel voor in de kleedkamers van de sportzaal, bij Eurobox Continental hebben ze altijd de ideale lockers te koop die bij uw wensen passen. Ze garanderen steeds een persoonlijke aanpak en gaan uitvoerig met u in gesprek. Telefoneer hen daarom vandaag nog om uw wensen duidelijk te maken. Weet u al welke metalen lockers u wilt laten plaatsen? Vraag dan een offerte aan voor de metalen lockers die te koop staan bij deze specialisten.