Advertentieindex
Image default
Zakelijk

Kies voor een verpakkingsproject op maat

Bij MAXPAC in Temse kan u altijd rekenen op een verpakkingsproject op maat van uw bedrijf. Dankzij de vele machines die zij aanbieden, vindt u altijd iets dat past bij uw wensen en noden. Ze staan bovendien klaar met vrijblijvend advies om u verder te helpen in uw zoektocht naar een verpakkingsmachine. Het kan nu eenmaal moeilijk zijn om zelf te weten welke machine geschikt is voor uw bedrijf.

Welke verpakkingsmachines bieden ze aan?

Wanneer u kiest voor een verpakkingsproject op maat bij MAXPAC, heeft u eindeloos veel opties. Ze hebben naast big-bag vulsystemen bijvoorbeeld ook stapel- en wikkelmachines om zo nog efficiënter te kunnen werken. Elk onderdeel van het productieproces verloopt vlotter met deze innovatieve machines. Wanneer u liever geen volledig nieuw toestel aankoopt, zijn er nog altijd de tweedehandsmachines.

Expert in het palletiseren

Als expert in verpakkingsmachines kunnen natuurlijk palletiseermachines niet ontbreken. U heeft hierbij nog de keuze tussen halfautomatische machines of volledig automatische palletiseermachines die alle werken vanop grondniveau uitvoeren. Welk product u ook wilt stapelen, deze machines zijn er voor uitgerust. Heeft u bijvoorbeeld een hele voorraad meststoffen voor een landbouwbedrijf die op palletten geplaatst moeten worden? De palletiseermachines van MAXPAC doen dit snel en efficiënt. Voor deze toestellen bestaan er eveneens uitbreidingen, zoals de grijpers.

Vul het online contactformulier in bij vragen

Heeft u allerlei materialen die u op palletten wilt zetten, maar heeft u geen tijd om dit allemaal zelf te doen? Koop dan snel één van de vele verpakkingsmachines van deze specialisten. Als u toch nog met vragen zou zitten over de toestellen die dit bedrijf aanbieden, kan u hen altijd bereiken. Ze hebben zelfs een handig online contactformulier dat u kan invullen. Zo beantwoorden ze snel al uw vragen en bemerkingen. Hun servicedienst is bovendien 24 op 7 beschikbaar. Op die manier verzekeren ze de beste diensten voor u en uw bedrijf.