Advertentieindex
Image default
Zakelijk

Doe een leuke bidon cadeau

Veel mensen vinden het leuk om een gepersonaliseerd cadeau te krijgen. Je geeft ze hierdoor het idee dat je echt aan ze hebt gedacht en er tijd in hebt gestoken om het product te laten personaliseren. Als bedrijf zijnde kun je in grote aantallen producten laten personaliseren. Je kunt bijvoorbeeld een gepersonaliseerde bidon laten maken en hier de naam of het logo van jouw bedrijf op laten drukken. Een andere optie is om juist de namen of bedrijfsnamen van zakenpartners erop te laten drukken.

 

De opties zijn eindeloos!

Zoals je merkt, zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos. Er zijn niet alleen qua bedrukking veel mogelijkheden, maar ook voor de bidon zelf. Je hebt de keuze uit allerlei sportflessen, proteïnebekers, waterflessen en drinkbekers. Ga je liever voor een transparant model, of vind je een bidon met een kleurtje juist leuk? Je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een bidon in de kenmerkende kleur van jouw bedrijf, en hier jouw bedrijfsnaam op laten drukken.

 

Niet alleen bidons, maar ook andere producten

Naast een gepersonaliseerde bidon zijn er veel andere producten die je kunt personaliseren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een rugzak, notitieboekje, paraplu of woonartikelen? Als je je wil onderscheiden van andere bedrijven, zitten er genoeg unieke producten tussen om te personaliseren en vervolgens cadeau te kunnen doen aan zakenrelaties.