Advertentieindex
Image default
Woningen

Hulp op maat met een vastgoedstylist

Op zoek naar efficiënte hulpmiddelen om uw woning te verkopen? Dan is de expertise van een vastgoedstylist misschien wel wat u zoekt. Het is namelijk wetenschappelijk bewezen dat een huiselijke sfeer bijdraagt tot een groter bezoekersaantal dat een bod wil doen. Toch is het niet nodig om nieuwe decoratie en meubelen aan te schaffen. U kan ze simpelweg huren voor een bepaalde periode. Indruk maken op potentiële kopers, dat doet u door een vastgoedstylist in te schakelen in uw pand.

Hoe wordt het interieur bepaald?

Of u zich nu wil baseren op het huidige interieur van uw pand of aan de slag wil gaan met de suggesties van de vastgoedstylist, IntraStijl heeft een oplossing op maat voor elke klant. Eerst en vooral worden de pluspunten van het pand dat u wil verkopen op een rijtje gezet. Daarna gaat u zelf aan de slag of doet u beroep op de verhuurdienst, aangeboden door de vastgoedstylist. U heeft de ruime keuze tussen kartonnen of luxe meubelen die uw pand visueel sterker maken. Alle stukken worden geleverd, geplaatst en opnieuw opgehaald wanneer het voor u het best uitkomt. Een vastgoedstylist brengt u een stapje dichter bij prachtige foto’s van uw woning of appartement om te plaatsen op immowebsites en social media. Voor u het weet geniet u van een vlotte verkoop!

Leg meteen een afspraak vast

Vergeet de extra stress die komt kijken wanneer u een pand wil verkopen, een vastgoedstylist helpt u met volle overtuiging voor het vak verder. Zelf de voordelen ervaren van luxe meubelen en prachtige decoratie in uw woning of appartement? Boek meteen een afspraak met een vastgoedstylist van IntraStijl en start met het verkoopklaar maken van uw pand. Zowel telefonisch als per e-mail staan ze klaar met het beste professioneel advies voor elke klant. Het verkoopklaar maken van uw woning ging nog nooit zo vlot. 

https://www.intrastijl.be/