Advertentieindex
Image default
Woningen

De beste manier om uw huis te verkopen

Toe aan een nieuwe woonst en wil u uw huis verkopen? Dan heeft u de dag van vandaag wel enkele opties. De klassieke manier om te werken met een vastgoedmakelaar kan nog steeds, maar ondertussen is er misschien wel een betere manier om uw huis te verkopen. Wij vertellen u graag wat deze optie voor u kan betekenen.

Verkoop uw huis aan een tussenpartij

Ondertussen zijn er bedrijven op de markt die huizen opkopen. Een makelaar komt er niet aan te pas, want deze bedrijven contacteren u, schatten uw woning en doen gelijk een bod. Zonder poespas of meerdere bezoeken. Het gaat dus om een zeer snelle manier om uw huis te verkopen. Deze partijen willen vaak de grond bemachtigen of zijn op zoek naar woningen die ze kunnen renoveren of slopen. Het gaat meestal om kapitaalkrachtige partijen die een marktconform bod doen en gelijk een voorschot betalen. Op die manier beschikt u als verkoper snel over geld en hoeft u geen tientallen potentiële kopers te ontvangen en rond te leiden.

Bespaar op de fee van de makelaar

Werkt u met een makelaar om uw huis te verkopen, dan rekenen zij commissie aan als uw woning verkocht wordt. Door met een tussenpartij te werken die uw huis opkoopt, voorkomt u dit. Dit scheelt toch al snel 3% op de verkoopprijs die u in uw zak steekt. Uw huis verkopen wordt zo een heel stuk voordeliger.

Complete ontzorging bij het verkopen van uw huis

Niet alleen betalen de bedrijven u snel uit, ze hebben vaak ook heel wat extra diensten voor u als verkoper in petto. Zo zorgen ze voor alle administratie en sommige bedrijven helpen u zelfs bij het vinden van een nieuwe woning of hebben andere projecten in portefeuille. Zij gidsen u doorheen het hele proces van de verkoop en bereiden ook alles netjes voor bij een notaris van uw keuze. Deze wordt uiteraard betrokken bij de verkoop van uw woning. Gaat u uiteindelijk verhuizen, zelfs dat regelen ze voor u. Kortom, u hoeft van niets wakker te liggen en moet er zelf geen cent extra voor betalen.

Een nieuwe manier om uw woning te verkopen

Deze nieuwe manier om een huis te verkopen zit in de lift en er zijn heel wat betrouwbare spelers op de markt. Neem zeker eens een kijkje op Sneluwhuisverkopen.be en laat u overtuigen van de meerwaarde. Heel wat gezinnen gingen u voor en zijn super tevreden met de verkoopprijs. Een alternatief dat zeker de moeite waard is om te overwegen.

https://www.sneluwhuisverkopen.be