Advertentieindex
Image default
Woning en Tuin

Minimalistisch design met aluminium binnendeuren

Wanneer je op zoek bent naar binnendeuren met een minimalistisch design om je interieur compleet te maken, dan sluiten de aluminium binnendeuren en binnenwanden van IDA wellicht perfect aan bij jouw woonwensen. De deuren en wanden worden gemaakt van aluminium in combinatie met glas voor een ruimtelijk effect met veel lichtinval. Je kunt de binnendeuren en binnenwanden in een scala aan kleuren verkrijgen, zodat ze altijd passen bij jouw interieur. Een specifiek ontworpen poederlak met hamerslag effect zorgt voor een mooie stalen look, maar doordat de deuren van aluminium zijn zitten er veel voordelen aan dit product verbonden.

De voordelen van aluminium binnendeuren

Aluminium binnendeuren zijn licht van gewicht – 3 keer lichter dan staal – maar ontzettend sterk. Daarbij zijn ze heel onderhoudsvriendelijk zodat je heel lang kunt blijven genieten van deze binnendeuren. Ze zijn slanker zijn dan bijvoorbeeld houten deuren en worden vervaardigd met glas voor extra veel lichtinval. Door het gebruik van glas in combinatie met aluminium creëer je verder een open, ruimtelijke effect in jouw woning. Bovendien is aluminium voor de volle 100 procent recyclebaar. Kies je voor de aluminium binnendeuren en binnenwanden van IDA, dan haal je dus een milieuvriendelijk product in huis.

Laat je adviseren over de mogelijkheden

IDA staat voor Interior Doors Aluminium. IDA werkt samen met vakmensen die veel verstand van aluminium hebben en de producten van IDA zijn verkrijgbaar bij tal van dealers. Zo is er altijd een IDA verkooppunt bij jou in de buurt. Via de website van IDA kun je via de locater ontdekken waar jouw dichtstbijzijnde verkooppunt in België is. Op deze website vind je ook foto’s van veel IDA projecten; leuk om alvast wat inspiratie op te doen. Zo kun je kiezen voor een enkele deur, een dubbele deur of een pivot- of taatsdeur. Heb je een speciale woonwens buiten het vaste aanbod van IDA om, dan kun je altijd contact opnemen om de mogelijkheden door te nemen.

https://idadoors.com