Advertentieindex
Image default
Woning en Tuin

Lichtboxen

Er zijn een hoop nieuwe trends op het gebied van verlichting in uw interieur. Lichtboxen zijn de trend op het gebied van wonen, een echte musthave! Je kunt ze helemaal personaliseren naar eigen smaak. Laat er een eigen tekst op zetten, zodat je een unieke gepersonaliseerde lichtbox hebt. Je kunt de teksten steeds veranderen en in sommige lichtboxen kun je ook symbolen toevoegen. 

Lichtboxen zijn in verschillende soorten en maten te krijgen.
Het Zweedse Merk Bxxlght maakt prachtige lichtboxen van plexiglas en allerlei soorten ledlampen. Je kunt kiezen uit verschillende standaart quotes, maar je kunt er ook voor kiezen om je eigen unieke lichtbox te ontwerpen. Zo heb je de mogelijkheid om er dan steeds mee spelen en te variëren door er letters bij te kopen. Dit kan met de Bxxlght’s Changeable light box. Zo kun je voor elke stemming, seizoen en interieur een andere lichtbox maken.

Hang hem aan de muur in de gang, of zet hem op de grond of op een meubel in je woonkamer. Het maakt niet uit waar je hem plaatst, in elke ruimte komt hij tot zijn recht en het is ten alle tijden een echte eyecatcher!
Wel één klein nadeel. Ze zijn enorm aan de prijs en daardoor niet voor iedereen betaalbaar. Maar als uw budget het toelaat, kan dit item absoluut niet missen in uw interieur. En wees eerlijk, wie wil er nou niet iets origineels?

Laat je budget het niet toe om er één te kopen en heb je toevallig nog een oude tv staan, dan heb je geluk. Hier kun je namelijk een hele gave lichtbox van maken. Je haalt de beeldbuis en alles wat binnen in de tv zit eruit. Print je mooiste analoge foto’s, snijdt ze op de juiste maat en doe een lichtpeertje met een lage hoeveelheid Watt en een nieuw snoertje in de tv. U doet het scherm er terug op en zo heeft u een originele lichtbox. 

Heb je zelf geen inspiratie voor een leuk ontwerp, dan kun je een kijkje nemen op Pinterest. Hier staat het vol met foto’s en ideeen voor lichtboxen en kun je vast iets vinden wat bij jou en je interieur past.

http://www.wonenonline.nl/interieur-inrichten/verlichting/trends-in-verlichting-directlampen.html