Advertentieindex
Image default
Woning en Tuin

Laat uw glazen balustrade op maat maken in Oost-Vlaanderen

Een glazen balustrade is een handige manier om de veiligheid in of buiten uw woning te garanderen zonder aan licht of uitzicht in te boeten. Als u in Oost-Vlaanderen woont, kunt u bij EmLes-Glass terecht om zulke glazen balustrade te laten ontwerpen en plaatsen. Dit familiebedrijf uit Zulte heeft namelijk een enorm grote expertise op gebied van glaswerken. Bij hen bent u zeker van een prachtige balustrade die volledig aan uw wensen voldoet. Doordat zij voor de plaatsing zorgen en u bijna geen onderhoud aan een glazen balustrade heeft, hoeft u zich helemaal nergens zorgen over te maken.

Een glazen balustrade is een bijzonder veilige optie

Vaak zijn mensen bezorgd dat glazen balustrades minder veilig zouden zijn dan balustrades uit traditionele materialen. Er bestaat namelijk het foute idee dat glas gemakkelijk breekt, waardoor het niet bestand zou zijn tegen extreme weersomstandigheden of als er iets of iemand tegen valt. Dit is echter niet waar. Het glas dat gebruikt wordt voor glazen balustrades is namelijk veiligheidsglas. Dit glas is bijzonder stevig en kogelwerend. Als het dan toch breekt, houdt een folie binnen het glas de verschillende lagen bij elkaar, zodat er geen scherpe stukken glas op de grond vallen. Zo zijn glazen balustrades dus eigenlijk veiliger dan traditionele balustrades. Het is dus echt een aanrader om zo’n glazen balustrade te laten installeren in uw woning in Oost-Vlaanderen.

Contacteer hen voor een vrijblijvende offerte

Denkt u dat een glazen balustrade een meerwaarde zou kunnen zijn voor uw woning of bedrijfsgebouw in Oost-Vlaanderen, maar bent u toch niet helemaal zeker? Vraag dan uw vrijblijvende offerte aan bij deze specialisten. Zo weet u zeker waar u zich aan kunt verwachten en kunt u een meer gefundeerde beslissing maken. Wist u trouwens dat u ook glazen deuren kunt laten ontwerpen en plaatsen door deze specialisten? Voor alle soorten glaswerken bent u bij hen in goede handen.

https://emles-glass.be/glazen-deuren-plaatsen/