Advertentieindex
Image default
Woning en Tuin

Ecologische oplossingen zoals zwemvijvers of een groendak zijn hier mogelijk

Zorg dragen voor het milieu is een van de grootste uitdagingen van onze tijd. Hierbij is het belangrijk dat iedereen zijn steentje bijdraagt. Zo kun je met hele kleine ingrepen al een serieuze impact maken. Denk maar bij het bouwen van een nieuwe woning of een nieuw gebouw aan ecologische bouwoplossingen. Een minder bekende toepassing hier is een groendak. Dat betekent dat je de weelderigheid van de natuur op je dak tovert. Dat levert je vele voordelen op. Denk zo maar eens aan de waterretentiemogelijkheid van een stukje natuur op je dak. Een groendak kan er in dit geval voor zorgen dat wateroverlast beduidend vermindert. Bij grotere gebouwen kunt u met een groendak ook een prachtige daktuin voorzien op de bovenste verdieping. Hiervoor kunt u het beste beroep doen op de diensten van Ecoworks uit Vilvoorde.

Zwemvijvers in alle vormen en maten

Daarnaast kunnen de vakmensen bij Ecoworks in Vilvoorde nog vele andere ecologische oplossingen voor u voorzien. Zo zijn zij eveneens gespecialiseerd in het plaatsen van zwemvijvers. Deze zijn recent bijzonder populair geworden omdat ze minder opvallend zijn in uw tuin dan een traditioneel zwembad. Daarnaast vervult het ook de functie van een vijver en zorgt het voor meer natuur en een fijne omgeving voor allerlei planten en dieren. In zowel een organische als een moderne uitvoering is de keuze volledig aan u. Wat ziet u het liefst terug in uw tuin en op welke plaats zou u graag een zwemvijver willen? Met het maatwerk van Ecoworks zit u altijd goed!

Vertrouw op deze specialist

Voor zowel zwemvijvers als groendaken zit u goed bij Ecoworks. Neem daarom contact met de medewerkers om alvast een gesprek in te plannen. Tijdens die eerste ontmoeting kunt u uw wensen afstemmen met de mogelijkheden die zij aanbieden. Met het eindresultaat zult u ongetwijfeld tevreden zijn.