Advertentieindex
Image default
Woning en Tuin

Duurzame fundering voor veranda, overkapping of carport

Veranda, overkapping of carport laten bouwen

Stel dat je een hele mooie boot, caravan of auto hebt die je ten koste van alles goed wilt beschermen tegen weersinvloeden. Dan is een carport natuurlijk de ideale oplossing. Carports ziet je steeds vaker en het is nagenoeg iets wat bijna standaard is geworden bij 2-onder-1-kap woningen , vrijstaand huizen en villa’s. Dat is ook niet zo gek, want carports worden steeds betaalbaarder en bieden veel voordelen. Waaronder;

  • Je auto, motor of boot blijft droog tijdens regen of sneeuw
  • Je hoeft niet meer te krabben als het vriest
  • Bescherming tegen wind, hagel en storm

Een ander steeds meer voorkomend uitbreiding aan het huis is een veranda of overkapping. Wij Nederlandse genieten graag zoveel mogelijk van onze tuin als het mooi weer is. Een uitstekende manier om dit het hele jaar te blijven doen is door een overkapping of veranda te laten plaatsen in je tuin. Dit kan direct aan het huis of als los element in je tuin geplaatst worden.

Wat je keuze ook is om je huis te voorzien van een mooie uitbreiding, de basis dient altijd een goede fundatie te zijn. Daarom bestaat er gelukkig de ideale oplossing in de vorm van fundatie schroeven voor een veranda, overkapping of carport. Bij WSF schroeffundering zien we steeds meer vraag naar onze producten. We leggen je graag uit wat de voordelen zijn van schroeffundering.

Kies voor schroeffundering is kiezen voor duurzaamheid

Traditionele funderingen zijn log, energie- en tijdrovend. Het kost veel tijd en moeite om zware betonnen fundering aan te leggen voor een relatief klein project als een carport of veranda. Dit moet anders kunnen. Er zijn weliswaar makkelijkere oplossingen die dit makkelijker kunnen doen, denk bijvoorbeeld aan betonpoer of fundering o.b.v. stalenbalken. Maar deze oplossingen zijn alsnog relatief kostbaar, maar vooral niet duurzaam.

De reden waarom schroeffundering dat wél is, is omdat de schroeffundamenten herbruikbaar zijn. De schroeven zijn gemaakt van zeer hoogwaardig materiaal zodat ze lang meegaan. Ze zijn uitermate sterk, waardoor ze ook veel belasting kunnen dragen en dankzij de lange levensduur en kwaliteit zijn ze volledig onderhoudsvrij. En dan heb je wellicht het beste aspect: ze zijn vele malen goedkoper dan traditionele oplossingen zoals beton(poer) en fundering op staal.

Fundering voor de veranda zelf of laten plaatsen? WSF kan het binnen 4 weken op locatie

De funderingsoplossingen van WSF zijn dusdanig vereenvoudigd dat we Doe-het-zelf pakketten aanbieden die iedereen online kan bestellen in onze eigen webshop. Deze worden voorzien van materiaal en uitleg om je eigen fundering aan te leggen. Ideaal voor de ervaren klussen die zelf een veranda, carport of tuinhuisje wil gaan maken.

Heb je echter minder vertrouwen in jezelf en wil je het laten doen? Kies dan voor het professionele montage team van WSF. Dit team opereert door heel Nederland en kan binnen 4 weken ook bij jou thuis de fundering aanleggen voor welk project dan ook. We zijn meestal binnen één dag al klaar en zorgen ervoor dat alles secuur, stevig en waterpas wordt aangelegd voor een solide basis voor ieder bouwproject. Maak gauw een afspraak via onze eigen website.

Ook perfect geschikt bij restauratie werkzaamheden

Wist je dat onze schroeffundering ook héél geschikt is voor het herstellen van fundering door schade door storm, aardbevingen of water? Fundatie schade kunnen wij zeer professioneel en adequaat oplossen dankzij speciale meetapparatuur en een deskundig fundatieherstel team met veel ervaring. Ook kost het vele malen minder dan traditionele fundatie herstel en zijn we snel en flexibel inzetbaar. Dankzij onze compacte schroeffundamenten kunnen we juist op moeilijk bereikbare plekken herstelwerkzaamheden uitvoeren.