Advertentieindex
Image default
Woning en Tuin

Droogloopmat op maat, een uitkomst in elk huishouden

In elk huishouden kan een droogloopmat niet ontbreken. Zeker op het moment als het weer minder voorspelbaar wordt en het guur en koud buiten wordt zuil je een hoop ongewenst vuil naar binnen. Al dat vocht en zand wat je mee naar binnen neemt kan er voor zorgen dat je vloer vies wordt. Dit zorgt niet alleen voor meer schoonmaakbeurten, maar kan er ook nog eens voor zorgen dat je vloer beschadigd wordt. Zeker houten en laminaten vloeren zijn erg vatbaar voor deze vorm van beschadigding of slijtage. Een droogloopmat op maat is dan de perfect oplossing voor elk huishouden.

Waar bestaat een goede droogloopmat uit?

Veruit de meeste droogloopmatten zijn gemaakt van een vorm van kunstvezel. Hierbij kun je denken aan het materiaal polyamide. Dit materiaal is erg sterk en zorgt ervoor dat jouw droogloopmat op maat lang mee gaat. Al het vuil wat van je schoenen af komt zal verdwijnen tussen het materiaal. Sommige droogloopmatten zijn alleen gemaakt van een stof zoals katoen. Deze absorberen het vocht erg goed, maar zullen het vuil helaas niet van je schoenen af kunnen halen. Als je een katoenen droogloopmat wilt gebruiken dien je deze te combineren met een borstelmat. Het voordeel van een borstelmat is dat deze buiten wordt gebruikt. Je veegt het vuil dus in principe buiten al van je schoenen af, waardoor je het niet mee naar binnen neemt. Binnen kun je vervolgens met je droogloopmat je schoenen ontdoen van eventueel vocht. Nadeel van deze combinatie is dat je twee artikelen aan moet schaffen en dat het dus ook twee keer zoveel ruimte in zal nemen. Er zijn ook wasbare droogloopmatten beschikbaar. Is je droogloopmat erg vies? Gooi hem dan in de was op dertig graden om hem weer als nieuw te maken.

Droogloopmat op maat bestellen

Droogloopmatten zijn over het algemeen in standaard maten te krijgen. Een droogloopmat op maat is praktisch in elke maat te krijgen die de klant wenst. Selecteer de specifieke droogloopmat die je voor ogen hebt. Geef vervolgens de maten door en bestel je droogloopmat op maat. Uiteindelijk hangt het af van jouw wensen af welke droogloopmat voor jou geschikt is.

Voordelen droogloopmat op maat

Ieder huishouden is anders en dus is elke inrichting ook anders. Zeker bij de gang kan het voorkomen dat er beperkte ruimte aanwezig is. Een droogloopmat op maat is dan de oplossing. Meet heel simpel de maat op en bestel jouw droogloopmat op maat. Op die manier weet je zeker dat hij ook zal passen in jouw gang. Een ander voordeel van een droogloopmat op maat is dat hij precies zo op maat gemaakt kan worden, zodat hij een ruimte kan opvullen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een plek in de woning waar de kruipruimte onder zit. Over deze ruimte wil je geen laminaat leggen, omdat je hier vaker moet komen. Een droogloopmat op maat kan hier een dubbele dienst bewijzen. Enerzijds is het een droogloopmat en aan de andere kant is het ook een deel van de vloerafwerking.

https://www.deurmatdirect.nl/droogloopmat