Advertentieindex
Image default
Woning en Tuin

Dit zijn de redenen om naar Malaga te verhuizen

Nederland is een zeer stabiel land met een ruim aantal inwoners. Het grote aantal inwoners wordt door velen als een nadeel gezien. Zo zijn er relatief weinig stukken natuur en is het altijd druk op de weg. Het is dan ook begrijpelijk dat veel mensen er na verloop van tijd voor kiezen om te verhuizen naar het buitenland. Als emigreren ook op jouw planning staat dan is het zeker aan te raden om Málaga te bekijken.

Geniet van Costa del Sol 

Jaarlijks besluiten miljoenen mensen om naar Malaga op vakantie te gaan. De prachtige stranden spelen hier zeker een rol in. Malaga heeft 11 kilometer aan kustlijn waar prachtige verborgen baaien te vinden zijn. Bovendien is de Costa del Sol is de afgelopen decennia veranderd tot een bestemming waar vakantiegangers geen genoeg van kunnen krijgen. Zo worden hier zeer uiteenlopende activiteiten georganiseerd en kun je genieten van een culinair hoogstandje bij een van de vele restaurants. 

 

De dorpjes aan de Costa del Sol nodigen je ook zeker uit om hier te gaan wonen. De sfeer die hier heerst, is compleet anders dan die in Nederland. Zo is men hier over het algemeen erg gastvrij en zijn er nog legendes die door de bevolking worden geëerd. 

Een huis kopen in Malaga kan ook een goede investering zijn

Naast dat er genoeg redenen zijn om zelf in Malaga te gaan wonen, kan een huis kopen in Malaga ook een zeer goede investering zijn. Jaarlijks besluiten er namelijk miljoenen mensen om naar Malaga te gaan en daar kun jij van profiteren. Door je woning op regelmatige basis te verhuren, behaal je jaarlijks een zeer mooi rendement. Mocht je zelf ook graag een tijd willen verblijven in Malaga dan zou je de woning ook alleen in hoogseizoen kunnen verhuren. In deze maanden kun je de woning namelijk voor een erg goede prijs verhuren waardoor je in principe de rest van het jaar zelf in de woning kunt verblijven. 

Laat een makelaar je helpen!

Ongeacht de reden van de aankoop is het verstandig om een makelaar in te schakelen. Een makelaar kan je namelijk helpen bij het vinden van een geschikte woning. Bovendien verloopt de onderhandeling soepeler wanneer je dit overlaat aan een expert. Let er overigens wel op dat je niet te veel betaalt voor de makelaar. Zo zijn er veel makelaars die een uitzonderlijk hoog tarief vragen en het zou zonde zijn als jij hier de dupe van wordt.