Advertentieindex
Image default
Woning en Tuin

Automatisering van rolgordijnen

Automatisering van rolgordijnen is heel eenvoudig, maar vereist wel dat ze elektrisch zijn. Elektrische of gemotoriseerde raambekleding heeft twee grote voordelen: u heeft geen last meer van trekkoorden of draairingen en rolgordijnen gaan langer mee. Meer comfort en langere levensduur. Hoe kun je zelf jouw rolgordijnen automatiseren? We leggen het je uit.

Voor het automatiseren van binnen zonwering is een motor nodig

Voor het automatiseren van binnen zonwering moeten deze minimaal met een motor zijn uitgerust. De buisvormige binnenzonweringsmotoren van Somfy zijn van Europese kwaliteit. Dankzij de stille techniek gebruik je deze motoren ook in je slaapkamer. De rolgordijnen gaan omhoog en omlaag met een zachte start en een zachte stop zodat de stof en motor van de gordijnen langer meegaan.

 Je kunt ook kant-en-klare elektrische rolgordijnen bestellen, die je zelf kunt monteren (of natuurlijk door een professionele installateur laten monteren). Je hoeft vaak alleen de maat te geven en ze helpen je bestaande zonwering om te bouwen naar elektrische zonwering.

Automatiseren van bestaande binnen zonwering

Heb je al rolgordijnen of andere raamdecoratie waar je volledig aan vast zit, maar heb je voor het gemak van automatische zonwering? Automatiseren van bestaande raamdecoratie is ook mogelijk. Bekijk deze website voor help en advies of neem contact op klantservice. Zij kunnen je advies op maat geven en je helpen je bestaande zonwering om te bouwen naar elektrische zonwering.

Automatiseren van verschillende soort binnen zonwering

Wanneer je elektrische binnen zonwering of andere raamdecoratie motoriseert, raken de optrekkoorden nooit meer in de knoop, omdat ze er simpelweg niet meer zijn. Dit geeft kinderen extra zekerheid. Met één klik open of sluit je elke raamdecoratie naar de gewenste positie. Met Somfy-motoren kunnen jaloezieën niet alleen elektrisch zijn, maar worden ze gebruikt in bijna alle soorten raamdecoratie, waaronder jaloezieën, horizontale jaloezieën, plisségordijnen en vouwgordijnen.

Bekijk alle elektrische rolgordijnen op maat