Advertentieindex
Image default
Winkelen

Handdoeken en ander textiel bedrukken? Wij helpen graag!

Handdoeken bedrukken en weggeven: een slimme manier om uw bedrijf te promoten. Als de zon gaat schijnen en het wordt lekker warm, gaan mensen direct naar het strand, zwembad of naar het meer. Het eerste wat mensen inpakken voor vertrek, is een handdoek. Als bedrijf kunt u hier goed gebruik van maken. Handdoeken zijn er in verschillende soorten en maten. Ze worden dan ook gebruikt voor verschillende doeleinden. Ze worden niet alleen in de zomer gebruikt, maar het hele jaar door. Trekt een strandhanddoek u niet zo aan? U kunt ook een andere handdoek bedrukken. Kies bijvoorbeeld voor een luxe badhanddoek of een mooie keukenhanddoek. U heeft keuze uit verschillende kleuren en prijzen. Bepaal zelf welke kleur en welke prijs het beste bij uw bedrijf past. Wij vertellen u waarom bedrukte handdoeken het perfecte relatiegeschenk zijn.

Bedrukte handdoeken en ander textiel vallen op

Op een zonnige stranddag, ziet u alleen maar handdoeken. Van simpel wit, tot knalgeel. Niks is te gek voor een handdoek. Zijn uw bedrijfskleuren nogal opvallend? Dat is geen probleem. Van jong tot oud worden simpele, maar ook opvallende handdoeken gebruikt. Nog een reden waarom u handdoeken zou moeten uitdelen: uw handdoek wordt gezien in heel Nederland en strandhanddoeken zelfs buiten Nederland! Als uw bedrijf een internationaal bedrijf is, zorgt dit voor een nóg groter bereik. Uw logo of tekst zal te zien zijn aan de stranden van Scheveningen, het plaatselijke meer bij u in de buurt, maar ook aan de Spaanse kust.

Daarnaast kunt u ook kiezen om ander textiel te bedrukken. De Pennenboer heeft een ruim aanbod met diverse textiel producten. Hierbij kunt u denken aan kleding, petten & caps en ook aan de welbekende mondmaskers. Mondmaskers bedrukken is een goede manier van reclame maken. Want het mondmasker wordt hoog gedragen en zal opvallen met de juiste bedrukking. Als bedrijf kunt u uw naam, slogan of contactgegevens op bedrukken. Hierdoor kunt u wellicht nieuwe klanten bereiken en binnenhalen. Laat daarom kleding of mondmaskers bedrukken en profiteer van de reclame!

Niet alleen in de zomer, maar voor elk seizoen

Handdoeken, kleding en mondmaskers zijn er voor meerderen doeleinden. Ziet u het niet zo zitten om strandhanddoeken als relatiegeschenk uit te delen, dan zijn er nog genoeg andere opties! Denk aan badhanddoeken, fitnesshanddoeken en keukenhanddoeken van verschillende materialen. Ziet u het al voor zich hoe uw fitnesshanddoek gebruikt wordt tijdens het sporten? En hoe gaaf zou het zijn om uw luxe keukenhanddoek terug te zien in verschillende huishoudens? Handdoeken worden dagelijks gebruikt. Dit zorgt ervoor dat uw bedrijf en uw logo onthouden worden. Niet alleen door de persoon zelf, maar ook door de familie en vrienden die op bezoek komen. Wat wilt u nog meer? Daarnaast kunt u met ook verschillende kleding en petten bedrukken voor de diverse seizoenen. Hierdoor hebben uw relaties elk seizoen wel geschikte kleding die ze kunnen dragen.