Advertentieindex
Image default
Vakantie

Lekker met de hele bende naar Overijssel

Samen met anderen er een paar dagen op uit, het is geweldig leuk. Of je nu met een paar bevriende gezinnen de vakantie wilt vieren, je familieweekend wilt vieren of met een grote groep vrienden een stel zorgeloze dagen tegemoet wilt zien, leuk wordt. Maar het moet ook georganiseerd worden.

Als jij dit keer degene bent die het mag organiseren, heb je twee prioriteiten. Ten eerste moet je ervoor zorgen dat iedereen dezelfde datum in zijn of haar agenda blokkeert. Want als slechts de helft aanwezig is, is het niet hetzelfde. Met dit stukje van de planning kunnen we je niet helpen.

De tweede prioriteit is het vinden van een geschikte locatie. Je hebt een plek nodig die ruim is opgezet, waar de kinderen vrij kunnen spelen en waar voldoende slaapplekken zijn voor iedereen. Het liefst wil je ook een beetje privacy, zodat mensen zich kunnen terugtrekken om even tot rust te komen. Daarmee kunnen we je wél helpen.

Een mooie hoeve

Recreatiepark ’n Kaps in Tubbergen (Twente, Overijssel) biedt precies waarnaar je op zoek bent.

Kapshoeve biedt groepsaccommodatie voor groepen tot 16 personen. De accommodaties zijn gebouwd in de stijl van de typisch Twentse hoeves. Maar laat je niet voor de gek houden door de traditionele uitstraling van de buitenkant. Want binnen zie je dat deze groepsaccommodatie uiterst modern is.

In de ruime woonkamer vindt iedereen zijn plekje in de knusse zithoek. De eetkamer biedt ruimte voor de hele groep om te genieten van een heerlijke maaltijd. Die maaltijd kan worden verzorgd door de catering van recreatiepark ’n Kaps, maar als je liever zelf kookt heb je de beschikking over een zeer goed uitgeruste keuken. Hier heb je alles wat je nodig hebt voor een heerlijke maaltijd, inclusief oven, koelkast en vrieskast en magnetron. En omdat afwassen voor 16 personen geen pretje is, staat ook de afwasmachine voor je klaar.

Slaapkamers

In deze groepsaccommodatie tref je geen slaapzaal aan, maar zijn de bedden verdeeld over in totaal 7 slaapkamers. Zo heb je ’s avonds ook nog een beetje privacy, en lig je niet wakker van het beruchte gesnurk van je tante.

Ruime buitenruimte

De groepsaccommodatie heeft een groot terras en ruim speelgazon. Maar eigenlijk behoort heel Overijssel tot de buitenruimte van deze groepsaccommodatie. Er is in de omgeving zó veel te doen, dat je vanzelf een keer wilt terugkeren. Bezoek Kapshoeve en ontdek het zelf!

https://kapshoeve.nl/