Advertentieindex
Image default
Vakantie

Heerlijke natuur en luxe kamperen op de Veluwe

Als er één plek in Nederland is waar je jezelf helemaal kunt onderdompelen in de natuur, dan is het wel de Veluwe. Midden in Nederland vind je een plek waar het verrassend rustig is, waar bossen, heide en stuifzandgebieden elkaar afwisselen en waar je zomaar oog in oog kunt komen te staan met een edelhert of een everzwijnen-familie.

De Veluwe is een prachtige plek om je vakantie te vieren. En met steden als Arnhem en Apeldoorn in de buurt, kun je voor de afwisseling ook een dagje op mini-stedentrip gaan. En wat te bedenken van de vele musea in de directe omgeving? Het prestigieuze Museum Kröller-Muller ligt op de Veluwe en trekt bezoekers van over de hele wereld.

Lekker luxe in de natuur

Je kunt op verschillende manieren van de natuur genieten. De een ziet de natuur het liefst vanuit de bus, de ander zou het liefst de bossen in trekken met niets anders dan een hangmat en een doosje lucifers. Wij houden meer van de tussenweg. We willen de natuur volop kunnen beleven, maar we hechten ook aan comfort en een goede nachtrust.

Glamping op de Veluwe is ideaal voor wie ook op zoek is naar de perfecte balans tussen buitenleven en comfort. De glampings voldoen aan de hoogst mogelijke criteria en zijn handig gelegen waardoor ze de perfecte uitvalsbasis zijn om de omgeving te leren kennen.

Tijdens het verblijf slapen jullie in een luxe uitgeruste safaritent of lodge. Met heerlijke bedden en een prima keuken zijn je natje en je droogje perfect geregeld.

’s Ochtends wordt je verrassend verfrist wakker met het geluid van zingende vogels terwijl de eerste zonnestralen spelen met het tentdoek. Vervolgens genieten jullie in alle rust van een heerlijk ontbijtje om voldoende energie binnen te krijgen voor de komende dag. Het avontuur roept!

Kijk vandaag nog wat er mogelijk is voor een onvergetelijke Glamping vakantie op de Veluwe.

https://www.glampings.com/