Advertentieindex
Image default
Vakantie

Dit hotel in Poperinge biedt accommodaties voor een 24 personen!

Wilt u onbezorgd genieten in een hotel in Poperinge? Dat kan is Skindles. Dit hotel wordt gerund door Chantal en Peter, die samen met hun twee dochters woonachtig zijn in Poperinge. Het bijzondere aan het hotel, is dat u er met een grote groep kunt verblijven, namelijk tot wel 24 personen. Bovendien ligt het ook nog eens in een levendige stad met alle voorzieningen en kunt u prachtige wandelingen maken in de omgeving.

Het hotel

Het hotel in Poperinge is niet zomaar een hotel, het beschikt namelijk over een rijke historie. Het hotel is gevestigd in een herenhuis uit de 18e eeuw en is een boegbeeld van de Eerste Wereldoorlog. In die tijd waren alleen officieren er welkom. Vlak na de oorlog werd het gezien als een bedevaartsoort voor Engelsen, die dankzij hun verblijf in het hotel in Poperinge herinneringen aan de oorlog naar boven haalden. Enkele grote namen uit de oorlog, waaronder Lord Plumer en minister Goebbels, zijn er te gast geweest.

Het hotel anno nu

Waar het hotel vroeger vooral bezocht werd door illustere types, is dat anno nu al lang niet meer het geval. Het hotel is tegenwoordig toegankelijk voor iedereen, en is uitgegroeid tot een enorm gezellig bedrijf. Het hotel is voorzien van verschillende gemeenschappelijke ruimtes, waaronder een professionele keuken, een groot salon met televisie, een piano en gitaren en een Dining room waar met grote groepen ontbeten, geluncht en gedineerd kan worden. Voor wat extra gezelligheid en een lekker biertje, kunt u in de bar terecht.

Gezelligheid

Het hotel kenmerkt zich door de gezelligheid. De sfeer is erg goed, wat dan ook het belangrijkste doel is van de twee eigenaren. De gasten moeten zich er op hun gemak voelen en onbezorgd van hun vakantie kunnen genieten – en dat lukt. Ook de privékamers van de gasten zijn erg sfeervol ingericht en voorzien van de nodige luxe. Perfect voor een vakantie in West-Vlaanderen.

https://www.skindlespoperinge.com/