Advertentieindex
Image default
Sport

Een originele groepsactiviteit bij deze schietbaan in België

Wilt u een spannend, origineel groepsuitje plannen? Bij Shooting World kunt u een schietinitiatie volgen om kennis te maken met schietsport. Iedereen van ouder dan 18 jaar die in het afgelopen jaar niet met een dagkaart heeft geschoten, is welkom. U en uw gezelschap worden begeleid door deze professionals om te leren schieten. Bij deze schietbaan in België kunt u ook terecht als u reeds ervaring heeft met sportschieten.

De initiatie sportschieten bij deze schietbaan

Tijdens een initiatie krijgen u en uw gezelschap de mogelijkheid om voor het eerst te schieten. U heeft de keuze uit verschillende wapens. Ga bijvoorbeeld voor een pistool of een shotgun. Op de 100 meter lange baan van deze schietclub kunt u met een sniper of een AR-15 aan de gang. Deze experts begeleiden u zodat u op een veilige manier kennis kunt maken met de schuttersport. Er is een ruime parkeerplaats bij deze schiethal en u kunt gebruikmaken van de gezellige cafetaria om uw dorst te lessen na deze spannende activiteit. Voor een spannend groepsuitje gaat u dus naar deze schietbaan.

Uw licentie behalen of lid worden van de vereniging

Als u interesse heeft om uw sportschutterslicentie te behalen, kunt u ook bij deze schietstand terecht. U wordt bij de praktijk en de theorie ondersteund door deze specialisten. Met de licentie kunt u bij iedere schietbaan in België gaan sportschieten. Als u reeds uw licentie heeft behaald, kunt u zich aansluiten bij de sportschuttersvereniging. Leden profiteren bijvoorbeeld van leuke evenementen en activiteiten.

Contacteer deze experts om uw sessie in te plannen

Bent u geïnteresseerd in een van de voorgenoemde activiteiten? Plan dan een initiatie, het behalen van uw licentie of reserveer een baan door contact op te nemen met Shooting World. Deze schietbaan in België beidt allerlei mogelijkheden voor groepen en individuen. Bovendien kunt u gebruikmaken van de ruime parking en het gezellige terras.