Advertentieindex
Image default
Sport

Deze kinesist verzorgt uw sportblessures

Bent u al een tijdje op zoek naar een kinesist die aan de slag gaat met uw gecompliceerde sportblessures? Dan zit u goed bij de professionals van Sportkinetics, gevestigd in Mechelen. Zij verzorgen een revalidatie op maat voor iedereen die last heeft van lichamelijke problemen. De kinesist leert u niet alleen meer over de sportblessures op zich, maar u leert uw eigen lichaam een stuk beter kennen door de persoonlijke aanpak. Hoe sneller de achterliggende oorzaak wordt gevonden, hoe sneller u opnieuw kunt genieten van sportieve prestaties. Bent u benieuwd naar de resultaten op korte én lange termijn van een samenwerking met een kinesist die gespecialiseerd is in sportblessures? Lees dan snel hieronder verder.

Zo gaat de specialist aan de slag

De kinesisten van Sportkinetics hanteren een gedetailleerde aanpak om uw sportblessures zo efficiënt mogelijk te genezen én te voorkomen. Er wordt gekozen voor oefentherapie, aangepast aan uw lichamelijke mogelijkheden. Daarna worden de sessies aangepast om zo snel mogelijk uw oorspronkelijke atletisch niveau te behalen. Voor u het weet kunt u opnieuw pijnvrij genieten van dagelijks sporten zonder een verhoogd risico op blessures. Misschien bent u op eerder op zoek naar een specialist die u kan helpen met revalideren na een operatie? Ook dan kunt u terecht bij het gespecialiseerde team van Sportkinetics.

Vraag gerust om meer informatie

Wilt u meer weten over de aanpak van een kinesist die gespecialiseerd is in sportblessures? Of bent u benieuwd naar wat het team nog meer voor u kan betekenen? Neem dan vandaag nog contact op. De juiste contactinformatie staat op de website van dit centrum in Mechelen. Neem contact op per telefoon, maak online een afspraak of stuur ze een e-mail met al uw vragen. Zij gaan zo snel mogelijk aan de slag met het opstellen van een actieve revalidatie op maat en duurzaam herstel.     

https://www.sportkinetics.be/