Advertentieindex
Image default
Sport

De verschillende ondergronden op de tennisbaan

Als je regelmatig op de tennis baan staat weet je hoe belangrijk het is dat je grip hebt op de ondergrond waarop je speelt. Tennissen kan op veel soorten ondergronden en zowel binnen als buiten. Het is bij tennis belangrijk dat je wendbaar bent. Zoals je weet probeert de tegenstander je op het verkeerde been te zetten en daarop in te spelen. Je moet hierop snel kunnen anticiperen en goede k swiss tennisschoenen zijn daarom belangrijk.

Grip heb je altijd nodig. Of je nou naar voren, naar achter, naar links of naar rechts gaat. Dit is niet alleen belangrijk omdat je optimaal wilt presteren op de tennisbaan. Het is misschien nog wel belangrijker dat je gezond blijft. Je wilt er voor zorgen dat je spieren, botten, pezen en gewrichten niet overbelast raken door rare- en uitschietende bewegingen. Op het moment dat je je afzet en daardoor wegglijd is de kans dat de spieren of pezen een schok krijgen en hierdoor verrekken of misschien zelfs afscheuren.

Door je de kwaliteit van je spieren te bewaren zorg jij ervoor dat je nog lang kan genieten van de sport en jij deze nog vele jaren kan beoefenen. Door het tennisracket dat precies bij jou past weet je dat je nu de juiste benodigdheden hebt om te tennissen. Als je nog geen goed tennis racket hebt gekocht, zorg er dan voor dat je let op de grootte van het slag blad en de snaar stijfheid van de snaren. Weet je nog niet welk merk je wilt kopen? Probeer in dat het geval eens de Head Graphene. Dit racket heeft een 98 Sq inch racketblad en een opensnaren patroon. De prestige S is maar liefst 30 procent sterker dan z’n voorganger en is daarom hier geschikt voor de lange termijn. Het is een toegankelijk racket en voor iedereen te gebruiken. 

https://www.kctennis.nl/