Advertentieindex
Image default
Rechten

Een ervaren advocaat die u bijstaat bij uw echtscheiding

Scheiden, daar komt een hoop bij kijken. Uiteenlopende zaken moeten geregeld worden, want wie krijgt welke spullen? En wat gebeurt er met de woning? Ook moeten er duidelijke afspraken gemaakt worden over het opvoeden en verzorgen van de kinderen, indien u die samen met uw ex-partner heeft. Ook de omgang en de kosten moeten in kaart worden gebracht. Kortom: scheiden is een lastig proces waar u wellicht wel wat hulp bij kunt gebruiken. Wanneer u besloten heeft om te scheiden, is een advocaat nodig. Uw advocaat bespreekt met u wat er allemaal geregeld moet worden en hoe u dat wilt doen. Bent u op zoek naar een ervaren advocaat die u juridisch bijstaat bij een echtscheiding?

Reken op een kwaliteitsvolle dienstverlening

Anteius is een ervaren advocatenkantoor gevestigd in Antwerpen dat u graag voorziet van gepast juridisch advies. Ook kunnen zij u, indien nodig, bijstaat bij de vrederechter. Zij bieden hun cliënten een volledig gamma aan van kwaliteitsvolle dienstverlening op juridisch gebied. Heeft u een advocaat nodig voor uw echtscheiding? Dan wordt u goed geholpen bij de bemiddeling omtrent de scheidingsovereenkomst of de ouderschapsovereenkomst. Komen u en uw ex-partner er niet uit met behulp van bemiddeling? Dan blijft er nog maar een oplossing over: een dagvaarding voor de vrederechter. In dit geval zal een advocaat van dit onafhankelijke advocatenkantoor uw belangen behartigen in de rechtbank.

Tot na de scheiding rekent u op juridische hulp

Zelfs wanneer de scheiding achter de rug is, kunnen er problemen ontstaan. Dan kan het voorkomen dat u in een situatie terechtkomt waarvoor u een advocaat nodig heeft. Denk bijvoorbeeld aan een verblijfsregeling die niet gerespecteerd wordt of de alimentatie die niet volledig of correct wordt uitbetaald. Ook dan staan zij voor u klaar. Een advocaat van dit kantoor in Antwerpen helpt u gedurende en na uw echtscheiding met juridische hulp. Wilt u dat zij u bijstaan bij uw zaak? Neem dan gerust contact op!

https://anteius.be/