Advertentieindex
Image default
Onderwijs

Dansworkshop Streetdance

Urban Day

Uiteraard is het mogelijk om leerlingen interessante ‘losse’ workshops aan te bieden. Maar zeg nou zelf; hoe gaaf is het om een dag te hebben waarin de leerlingen rondom een overkoepelend thema workshops volgen? Grote Broer organiseert zo’n cultuurproeverij graag en een voorbeeld hiervan is een Urban Day!  Leerlingen maken kennis met de Urban workshops als graffiti, rap en natuurlijk een dansworkshop streetdance! Een stoere dag waarin elke leerling in zijn kracht wordt gezet. In een cultuurproeverij volgt elke leerling minimaal 2 workshops waardoor een gevarieerde dag ontstaat. Aan het eind van de dag is ruimte voor een gezamenlijke presentatie. 

Dance Day

Wil je liever een dag die volledig gecentreerd is rondom dans? Grote Broer biedt de mogelijkheid om de leerlingen te laten kennismaken met diverse vormen van dans en choreografie. Een gave, actieve dag waarbij de leerlingen worden uitgedaagd om zichzelf flink te laten zien. Alhoewel sommige leerlingen zichzelf zien als houten klaas hoeven zij niet bang te zijn dat ze niet mee kunnen doen. Want, iedereen kan dansen; echt waar! Onze professionele dansdocenten begeleiden de meest introverte kinderen om het beste uit zichzelf te halen in deze dansworkshop op school. In een veilige omgeving waarbij iedereen het goed doet. 

Dance! Dance! Dance!

Wil je workshops in de zomermaanden organiseren? Dansworkshops lenen zich er uitstekend voor om buiten plaats te vinden. Je hoeft je dan geen zorgen te maken over voldoende gymzalen of aula’s voor de workshops, want een schoolplein of nabijgelegen grasveld of sportveld voldoet ook!
Onze workshopdocenten zijn gewend om binnen of buiten een mooie, actieve en vooral interactieve workshop te creeren waarbij alle leerlingen trots zijn op het uiteindelijke resultaat. En het is natuurlijk ook superleuk als de omwonenden eens een kijkje krijgen in het kunnen van de dansende leerlingen! 

Hoe organiseer je dansworkshops op school? 

Grote Broer Kunsteducatie helpt je graag bij de organisatie van dansworkshops op school. Wij komen met veel plezier langs om jullie wensen en mogelijkheden te bespreken. Liever telefonisch of per mail? Geen enkel probleem; onze adviseurs staan voor je klaar! Wij lichten toe hoe wij invulling aan jullie ideeën kunnen geven en maken een kostenplaatje dat zo goed mogelijk aansluit bij de budgettaire mogelijkheden. De professionele workshopdocenten komen op tijd en weten precies hoe een dag tot een succes wordt gemaakt. Kortom: een dansdag van Grote Broer ontzorgt!

 

https://grotebroer.com