Advertentieindex
Image default
Marketing

Meer mensen bereiken met een FaceBook evenement

Heb je een personeelsfeest te promoten, een opening, of een ander feestje nou kun je nog meer mensen bereiken door een FaceBook evenement aan te maken. Op Facebook kun je namelijk veel mensen bereiken. zo krijg je meer mensen, en meer geïnteresseerde naar je evenement toe. Een FaceBook evenement aanmaken Is heel eenvoudig. Het promoten van een FaceBook evenement kan op verschillende manieren. In dit artikel lees je welke mogelijkheden je hiervoor. 

 

Waarom een FaceBook evenement aanmaken?

Een belangrijke reden waarom je FaceBook evenement aan zou moeten maken is dat het je gratis publiciteit oplevert. Wanneer iemand naar een evenement gaat, of daarvoor interesse toont, dan ziet het netwerk van diegene dat. Andere mensen uit het netwerk kunnen besluiten kijkje te gaan nemen op het Event en zich daarover aanmelden.

 

Wat vermeld je in een evenement?

 wat je onder andere op een evenementenpagina kunt vermelden is het programma, de aanvangstijden, de parkeermogelijkheden, en de Aanwijzingen hoe je er kunt komen. Uiteraard ook wat het evenement precies inhoudt.

 

Hoe kun je jouw evenement promoten

Een van de bekendste mogelijkheden, om je evenement te promoten op Facebook, is door de Facebook ads te gebruiken. via de apps kun je zelf bepalen wat je budget is en hoeveel je wilt uitgeven om je evenement te sponsoren. Een Facebook evenement promoten is via Facebook zelf vaak vrij kostbaar. Er is ook een goedkopere en snellere manier, en dat is door een externe partij jouw Event te laten promoten. Hierbij kun je zelfs aangeven of je de mensen op de gaan knop wilt laten klikken of op de interesse knop wilt laten klikken. De kosten zijn bijzonder laag, en dus stukken goedkoper dan wanneer je het evenement via Facebook zelf zou promoten. Doordat er al veel mensen op jouw Event hebben gereageerd, zou deze ook meer aandacht krijgen op Facebook zelf. Dit wil zeggen dat hij ook makkelijker gevonden wordt.