Advertentieindex
Image default
Marketing

Enkele tips om goedkoop stickers te bestellen

Er zijn verschillende redenen waarom je stickers zou willen bestellen. Wil je graag je bedrijf promoten of zoek je stickers voor je vereniging? Wat de reden ook is, ook mensen die een wat kleiner budget hebben kunnen op een voordelige manier aan stickers komen.

Er zijn een aantal manieren om voor weinig geld toch een flinke voorraad persoonlijke stickers aan te schaffen. Wil je ook goedkoop stickers bestellen lees dan vooral deze tips!

Stickers per vel of per rol

Wie graag voordelig stickers wil bestellen kan het beste niet voor losse exemplaren kiezen maar voor stickers per rol of per vel bestellen. Losse stickers kosten namelijk veel meer moeite om te maken en dat extra werk moet natuurlijk ook betaald worden.

Het is een beetje afhankelijk van het formaat van de sticker, maar over het algemeen kunnen er een groot aantal stickers tegelijk worden gemaakt. Dit kost minder tijd en het bespaart jou flink wat geld. Zeker door te kiezen voor stickers op rol kan je de kosten voor het maken hiervan enorm drukken.

Online bestellen

Kies je ervoor om je stickers online te ontwerpen en te bestellen, dan kan dat je ook behoorlijk wat geld besparen. Dit komt omdat je bestelling niet handmatig ingevoerd hoeft te worden. Ook de print en de snijbestanden kosten hierdoor veel minder tijd.

Hoe meer stickers hoe voordeliger

Bij het maken van stickers komen er natuurlijk productiekosten om de hoek kijken. Ook moeten de printers van het goede materiaal worden voorzien. Hiervoor worden vaste kosten berekend. Het is daarom logisch dat een losse sticker drukken een stuk duurder is dan dat je een grote oplage in een keer laat drukken.

Standaardmaten

Stickers zijn te koop in allerlei vormen en maten. Wil je graag voordelige stickers aanschaffen, dan kan je er het beste voor kiezen om voor standaard vormen en maten te gaan. Natuurlijk kan je ervoor kiezen om zelf de vorm en de maat te bepalen, maar hier zit wel een meerprijs aan vast.

De reden hiervan is dat je door standaard stickers te kiezen voorkomt dat de snijmachine speciaal voor jouw stickers moet worden ingesteld. Door gebruik te maken van standaardmaten hoeft de snijmachine niet opnieuw ingesteld te worden. Je hebt je stickers dus voor een veel lagere prijs!

Het materiaal

Stickers zijn verkrijgbaar in een groot aantal verschillende materialen. Dit zorgt er ook voor dat ze niet allemaal dezelfde prijs hebben. Of je nou stickers wilt die extra kleefkracht hebben of juist het tegenovergestelde, het kan allemaal.

Wil je graag voordelige stickers hebben, dan is kiezen voor standaard materiaal. Het ligt namelijk voor de hand dat er veel meer mensen stickers van dit materiaal bestellen. Deze bestellingen kunnen dan in een keer worden verwerkt en dat bespaart weer tijd en dus kosten.

Of je nou gaat voor stickers op een vel of stickers op een rol, je kan ze vanaf nu voordelig online aanschaffen bij de Stickerkoning. Zo hoef je nooit zonder stickers te zitten!