Advertentieindex
Image default
Huishoudelijk

Kies voor ecologisch wassen met neutraal wasmiddel Klok

Maak ook de milieubewuste keuze met de producten van Klok

Ecologisch en zo natuurlijk mogelijk wassen met zo min mogelijk afval en zo min mogelijk schade aan de natuur!

Het is één van de belangrijkste standpunten van Klok. De oudste ecologische wasmerk van Nederland vindt steeds meer de weg naar klanten door het hele land. Dat heeft meerdere redenen, maar de belangrijkste is dat;

  • De ecologische en natuurlijke wanproducten zijn direct online te bestellen
  • Er is steeds meer bewustwording bij mensen om meer ecologisch te wassen & reinigen

Als voorloper in natuurlijk en ecologisch wassen heeft Klok het meest uitgebreide assortiment in was- en reinigingsproducten voor in en rondom het huis. De beste manier om alle producten van Klok te proberen is om de extra voordelige Klokbox te bestellen. In één doos vind je een sample van elk Klok product. De inhoud is onlangs nog vernieuwd en deze is momenteel als volgt samengesteld:

  • Klok waspoeder kleur 1,17 KG
  • Klok pow(d)er dose wit 540g
  • Klok vloeibaar wasmiddel wit 1,485L
  • Klok afwasmiddel xtra care 500ml
  • Klok vaatwastabletten 501g
  • Klok allesreiniger 1L
  • Klok wc-reiniger 750ml

Leuk om te kopen, maar ook om te krijgen. Want de nieuwe Klokbox haal je alles in huis voor een ecologisch verantwoorde opfrisbeurt! Klik hier om onze wasmiddelen te kopen.Hoe begin jij de grote voorjaarsschoonmaak?

De lente is hét moment om weer de schoonmaak spullen uit de kast te halen en alles weer goed schoon te maken. Een heerlijke opfrisbeurt voor het huis is nooit verkeerd. Maar hoe doe jij dit de volgende keer? Pak je je reguliere schoonmaakproducten of kies je voor de verandering eens voor de biologische & milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen van Klok? Maak een bewuste keus en kies voor schoonmaakproducten die ook vriendelijk voor je huid zijn en goed voor het milieu. Meer hierover lees je hieronder.

Alle Klok-producten zijn gecertificeerd met het EU Ecolabel en het Asthma Allergy Nordic label

De natuurlijke zeep producten van Klok zijn van zeer hoog niveau. Dat laat zich ook zien in de keurmerken van het Europees ecolabel en Asthma Allergy Nordic label. Want behalve milieueisen zijn er ook strenge eisen aan de kwaliteit en was-eigenschappen. Deze mogen niet onder toen ten opzichte van reguliere wasproducten. Wist je dat Klok waspoeder wit bijvoorbeeld als beste ecologische wasmiddel uit de test van de Consumentenbond is gekomen? Geen slechte keus niet waar?

Was- en schoonmaakmiddelen voor mensen met huidallergie

Ander uniek aspect van Klok is dat ze voorzien is van het Asthma Allergy Nordic label. Dit is een duurzaam label dat opgericht is in Scandinavië met als doel producten inzichtelijk te maken en hun effecten op mensen met Astma, een (huid)allergie of andere overgevoeligheden. Wasmiddel kopen zonder allergie effecten? Met dit label weet je zeker dat het geen parfum en allergeneen bevat.

Hoe kan ik de wasmiddelen van Klok bestellen of kopen?

Gelukkig is de leverbaarheid van Klok producten heel goed. Klok is leverbaar in nagenoeg alle grote supermarkten (Jumbo en AH) maar ook online in de eigen webshop. De producten zijn altijd direct uit voorraad leverbaar en bestellen kan veilig online met IDeal of creditcard. Bovendien profiteer je van gratis verzending vanaf €30,- in Nederland. Je ontvangt een track&trace code zodat je precies kunt zien waar je levering zich precies bevindt.

https://www.klok-eco.nl/