Advertentieindex
Image default
Horeca

Heerlijk genieten in een fijne brasserie met binnenspeelhoek in Sint-Katelijne-Waver

Wil je graag gaan wandelen of fietsen in het groene Sint-Katelijne-Waver? Ben je op stap met het gezin of met de ganse familie en zoek je een leuke bistro om uit te rusten, na te praten en te genieten, met een goed glas en een lekkere maaltijd? Dan raden wij u met veel plezier de Midzeelhoeve aan. Dat is een kindvriendelijke brasserie met een binnenspeelhoek in Sint-Katelijne-Waver. Daar kan je lekker eten terwijl je kinderen zich geen moment vervelen. Het is een oase van rust voor jou en een leuke ervaring voor kinderen van alle leeftijden.

Een fijne menu met voor ieder wat wils

Je kan bij deze brasserie heerlijk dineren en genieten van een ruim aanbod aan kwalitatieve wijnen. Ze serveren Vlaamse klassiekers zoals het moet. Lekker stoofvlees, een koninginnenhapje en heerlijke varkenswangetjes: het ontbreekt allemaal niet op de uitgebreide menu. Verder kan je er heerlijk lunchen. Een lekker broodje, een croque of warme soep en spaghetti: het kan allemaal. De voorgerechten zijn ook heerlijk en ze serveren ook vis en vegetarisch. Wil je genieten van een tussendoortje? Wat denk je van een ijsje, een lekkere pannenkoek of een borrelhapje? Je kan er uiteraard ook warme dranken krijgen en zoete desserts. Voor de kleintjes is er een aparte menu met ruime keuze. Verder kan je ook een feestzaal afhuren en op reservatie een luxeontbijt nuttigen in deze brasserie met binnenspeelhoek in Sint-Katelijne-Waver.

In deze brasserie kan je terecht met je kinderen

Naast een aangepaste menu is er voor de kleintjes in deze brasserie in Sint-Katelijne-Waver natuurlijk een fijne binnenspeelhoek waarin ze zich volledig kunnen uitleven. Zo heb jij rust na je maaltijd terwijl je kinderen zich bezighouden met een brede waaier aan supertof speelgoed. Zo is er heel wat verkleedmateriaal, knutselgerief, leuke tekenboeken en een voetbaltafel. In de zomer staat er in de tuin van deze brasserie ook vaak een springkasteel!

https://midzeelhoeve.be/