Advertentieindex
Image default
Horeca

Bent u op zoek naar een feestzaal om uw huwelijk in stijl te vieren?

U wilt natuurlijk dat uw bruiloft een onvergetelijke dag wordt. Zoekt u een mooie feestzaal om het huwelijk te vieren? In de buurt van Brussel vindt u Waerboom, een complex met prachtige tuinen in een bourgondische stijl. Dit familiebedrijf heeft 30 jaar ervaring in het organiseren van bruiloften en andere evenementen. Of u nu op zoek bent naar een klein zaaltje voor een intieme viering of juist naar een locatie voor een groot feest: met een feestzaal van Salons Waerboom is uw huwelijksfeest een succes.

Professionele hulp bij de planning

Iedereen heeft eigen ideeën over de perfecte manier om een bruiloftsfeest te vieren. Als u contact opneemt met de ervaren medewerkers van Salons Waerboom, zullen zij met u meedenken om het plan uit te stippelen dat perfect bij uw omstandigheden past. Hoeveel u uit handen wilt geven, hangt van uzelf af. Als u alleen maar een idee heeft over welke sfeer u wilt bereiken, kan Salons Waerboom u in contact brengen met betrouwbare professionals, zoals een fotograaf of decoratiespecialist. Als u al precies weet wat u wilt en professionals van buitenaf wilt inbrengen, is daar natuurlijk ook ruimte voor. Het eten en drinken zal worden verzorgd door het complex zelf. Bij Salons Waerboom vindt u een feestzaal voor uw huwelijk die in een rustieke en stijlvolle manier is ingericht. De praktische aangelegenheden zijn goed geregeld. Op die manier kunnen u, uw partner en uw families gewoon van het feest genieten.

Voor alles is gezorgd

Uw gasten kunnen de locatie snel bereiken vanuit Brussel en gebruikmaken van de grote parkeerplaatsen. Tijdens het feest houdt een maître in de gaten dat het schema dat u heeft opgesteld, aangehouden wordt. Als uw gasten na afloop van het feest niet naar huis willen rijden, kunnen zij overnachten in het Waerboom hotel. U kunt vrijblijvend contact opnemen om te overleggen over de mogelijkheden voor een feestzaal voor uw huwelijk.

https://www.waerboom.com/