Advertentieindex
Image default
Horeca

Dit is de mooiste BnB in heel Brugge

Brugge is een van de mooiste steden die ons land te bieden heeft. Het is dus geen wonder dat deze stad een bijzonder populaire bestemming is voor citytripjes. Op zo’n citytrip wil je natuurlijk liefst in een hotel of bed en breakfast verblijven die even mooi is als de stad zelf. Zo’n prachtige BnB in Brugge is barabas.be. Barabas is een bed en breakfast gehuisd in panden uit de 16de eeuw. In dit gebouw ervaar je de historische sfeer van toen, maar geniet je tegelijk van het comfort van vandaag de dag.

Ontdek Brugge vanuit deze unieke BnB

Wanneer je naar Brugge gaat, moet je uiteraard wel het historische stadscentrum gezien hebben. Brugge heeft namelijk een van de best bewaarde historische stadscentra in Europa, dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Het is een prachtige mix van middeleeuwse en gotische architectuur, met geplaveide straten en schilderachtige grachten. Het toeval wil dat deze BnB in dit historische centrum van Brugge ligt, waardoor je alle belangrijke monumenten gemakkelijk bereikt. Deze BnB is trouwens al een stukje erfgoed op zich! Je zal je ongetwijfeld vergapen aan de prachtige kamers. Wist je trouwens dat in dit gebouw de bekende hond Fidèle huisde? Deze labrador retriever was bijzonder populair onder de touristen, omdat hij vaak half slapend uit het raam hing. Jammer genoeg is hij ondertussen overleden, maar de eigenaars van Barabas houden de herinnering aan hem nog levend.

Overnacht in een stukje UNESCO-Werelderfgoed

Heb jij interesse in een overnachting in deze prachtige BnB die in Brugge ligt? Haast je dan snel naar hun website en ontdek hun prachtige kamers. Je zal zien dat het gebouw haast op een sprookjeskasteel lijkt! Heb jij de ideale kamer voor jou en je gezelschap gevonden? Boek dan snel je verblijf via de handige tool op de website. Niet aarzelen, gewoon doen!

https://www.barabas.be/