Advertentieindex
Image default
Hobby en vrije tijd

Iedereen is welkom in deze rc shop

Radiobestuurde voertuigen zijn meer dan speelgoed. Het is namelijk een uitgebreide hobbywereld met diverse modellen, merken en aandrijvingen. Denk zo niet langer aan het speelgoedautootje dat u met een simpele afstandsbediening door de woonkamer laat rollen, maar eerder aan grotere en serieuzere voertuigen met een aanzienlijk vermogen. Hierbij bent u ook niet langer gelimiteerd tot landvoertuigen, maar zijn eveneens boten en vliegtuigen reële opties. Als u meer wenst te ontdekken over deze wondere wereld, dan moet u zeker een bezoekje brengen aan een rc shop. Bij Modelbouwcenter Baillien in Antwerpen beschikken ze over een enorm assortiment aan radiobestuurbare voertuigen voor zowel beginners als kenners. Dus of u nu wilt beginnen met het ontdekken van deze hobby of al jarenlang bezig bent met rc voertuigen; deze winkel is absoluut een plaats die u moet ontdekken.

Het ideale geschenk voor iemand die u kent

Heeft u iemand in uw nabije omgeving die helemaal bezeten is door radiobestuurde voertuigen? Dan zult u ongetwijfeld denken om iets in deze aard als cadeau te geven voor zijn verjaardag of tijdens de feestdagen. Helaas weet u misschien zelf bijzonder weinig over deze hobby en vindt u het moeilijk om hieraan te beginnen. Dan helpen de medewerkers van de rc shop van Modelbouwcenter Baillien u graag verder. Zo kunt u eventueel reeds benoemen wat deze persoon al wel van materiaal heeft en op basis daarvan kunnen de personeelsleden een inschatting maken over wat deze persoon nog zou aanspreken. Wilt u het liefst zo min mogelijk risico nemen? Kies dan voor een cadeaubon zodat de gelukkige al de vrijheid heeft om zelf iets fijn uit het assortiment te kiezen.

Kom langs of bestel online

De rc shop van Modelbouwcenter Baillien is zowel online via de website beschikbaar als ter plaatse in de winkel te ontdekken. Kies wat voor u het gemakkelijkst is en neem bij twijfel altijd contact op met het enthousiaste team van deze zaak. Zij staan altijd klaar om u verder te helpen en advies op maat aan te bieden.

https://www.modelbouw-baillien.be/