Advertentieindex
Image default
Groothandel

Deze experts maken een vriescel op maat voor u

Een koelcel of vriescel neemt veel plaats in beslag. Het is dus van belang dat deze koelruimte op maat is van het gebouw waarin u deze laat plaatsen. Maar waar kunt u terecht voor zo’n oplossing op maat? Koel Expert is hét adres voor de aankoop en het onderhoud van een koelcel of vriescel. Dit geweldige bedrijf verkoopt online koelcellen en vriescellen van de merken Matrix, Mercatus en Optima. Deze merken staan bekend om hun uitstekende kwaliteit. Aangezien dit bedrijf bovendien geen showroom heeft en enkel online verkoopt, kunnen ze u deze koelruimtes verkopen voor de laagste prijs op de markt.

Lage prijs, hoge kwaliteit

In welke maat u ook een koelcel of vriescel zoekt, dit bedrijf zorgt voor de juiste afmetingen. Een vriescel op maat construeren is voor hen geen probleem. Wanneer u de koelcellen en vriescellen op hun website bekijkt, krijgt u bij het bestellen de optie om uw gewenste afmetingen aan te geven. U kunt ook zelf kiezen waar u de deur van de koelruimte wilt plaatsen en hoe deze moet draaien. Het is eveneens mogelijk om een koelgroep op maat bij deze specialisten te bestellen. Ten slotte krijgt u ook de mogelijkheid om de koelcel of vriescel zelf te installeren, of dit door de experts van dit bedrijf te laten doen. Heeft u toch nog speciale wensen die hierbuiten vallen? Neem dan contact met hen op om dit door te geven en ze zorgen ervoor dat het in orde komt. Uiteraard kunt u hen ook steeds contacteren voor het onderhoud van uw koelcel of vriescel.

Laat uw installatie op maat zo snel mogelijk maken

Heeft u het ontwerp van uw koelcel of vriescel al helemaal uitgedokterd? Ga dan snel naar hun website en bestel uw koelruimte naar keuze. Wilt u liever gebruik maken van hun diensten voor het onderhoud van uw koelcel of vriescel? Laat hen dat dan ook zeker weten.