Advertentieindex
Image default
Gezondheid

Een zorgverzekering die met je meebeweegt

Een goede zorgverzekering die aansluit op jouw zorgbehoeften is belangrijk. Het is prettig om te weten dat de zorg die je nodig hebt, gedekt wordt door de verzekering. Bij ZorgDirect bieden we daarom verschillende mogelijkheden om je zorgverzekering samen te stellen. Maar dit is niet het enige dat we je te bieden hebben, want ZorgDirect gaat verder. Zo kun je met ingang van 2017 terecht bij een speciale ZorgGids. Zij weet als geen ander de weg binnen de zorg en helpt je bij al je zorgvragen.

Onze tools en apps 

ZorgDirect is een moderne zorgverzekeraar die met je meedenkt en meebeweegt. Dit uit zich onder andere in het gebruik van handige apps en tools. Wat dacht je van een tool die je handvatten geeft om te kunnen werken aan je gezondheid, zoals het verminderen van stress en het verhogen van je energieniveau? Daarnaast hebben we diverse apps verzameld waarmee je bewust kunt werken aan je persoonlijke ontwikkeling en fysieke beweging in het dagelijks leven. Al deze apps zijn vanaf 2017 te bekijken in de ZorgDirect AppStore.

Alles digitaal geregeld 

Een zorgverzekering bij ZorgDirect is ideaal als je graag zelf de touwtjes in handen hebt. Je kunt bij ons namelijk veel zelf regelen. Ook declareren verloopt snel en efficiënt. En heb je specifieke vragen, bijvoorbeeld over een zorgverzekering ZZP, of wil je weten hoe het zit met een vergoeding ooglidcorrectie? Dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag met het vinden van de best passende oplossing. Daarbij zijn we niet alleen telefonisch bereikbaar, maar ook via Facebook, Twitter en WhatsApp!

https://www.zorgdirect.nl/