Advertentieindex
Image default
Geschenken

Whisky glazen kopen

Als whiskyliefhebber kunt u nooit genoeg whisky glazen in huis hebben. We weten zelf als geen ander hoe lekker het is op een kille avond om te genieten van een verwarmend drankje. Maar u wilt hier natuurlijk wel van genieten en dit gaat alleen met het juiste glas. Waar moet u op letten bij het kopen van een whisky glas? Allereerst is het belangrijk dat de whisky kan ademen, hier zorgen wij voor door de brede vorm van het glas. Daarnaast is het belangrijk om tijdens het drinken van whisky alle zintuigen te gebruiken: voornamelijk de ogen en de neus. Deze zorgen er samen voor dat uw smaakpapillen worden gestreeld en het drankje echt tot zijn recht komt. Vandaar dat er voldoende ruimte bij onze glazen is voor uw neus. Nieuwsgierig geworden naar onze collectie? Neem dan snel een kijkje in onze webshop en bestel vandaag nog uw favoriete producten.

Whisky glazen – koel uw drankje met whiskystenen

We weten allemaal dat uw favoriete whisky het lekkerste smaakt als het zo koel mogelijk is. ijsblokjes in uw whisky glas verdunt echter de heerlijke smaak, wat de smaak niet ten goede komt. Bij ons kunt u daarom terecht voor whiskystenen. Deze stenen behouden de buitentemperatuur. Als u ze een tijdje in de vriezer legt, zullen ze uw drankje snel koel houden zonder dat er water in uw whisky komt.

Whisky glazen cadeau geven

Bent u op zoek naar een leuk cadeau voor een echte whiskyliefhebber? Met een whisky glas kunt u nooit de mist in gaan! Door onze scherpe prijzen en fantastische kwaliteit zal degene die het cadeautje krijgt blij verrast zijn! Heeft u geen zin om de glazen ook nog eens zelf in te pakken? Geen probleem, wij verpakken het graag mooi en veilig voor u!

   

 

http://www.whiskeyglazenshop.nl