Advertentieindex
Image default
Geschenken

Touwkaarten en geboortekaartjes online drukken bij Kaartcollectie

Dé specialist in leuke trouwkaarten en geboortekaartjes

Zoek je een echte specialist op het gebied van trouwkaartjes en geboortekaartjes (online) drukken? Eén die weet hoe het in z’n gang gaat, het drukproces in eigen huis beheerst, maar meer dan 30 jaar in het vak zit? Dan is Kaartcollectie.nl ui Enschede de juiste partij om zaken mee te doen. Ons doel is om jou een onvergetelijke indruk achter te laten. Bij Kaartcollectie.nl is nagenoeg alles mogelijk. We maken al jarenlang wenskaarten, uitnodigingskaarten, rouwkaarten en jubileumkaarten voor jong en oud en in de meeste uiteenlopende stijlen. We werken bovendien samen met twee van de meeste gerenommeerde wenskaart makers, dat zijn Belarto en Buromac.

We verkopen uitsluitend topkwaliteit geboorte- en trouwkaartjes in verschillende formaten en papiersoorten. Daarom heb je bij ons veel meer keuze dan de traditionele webshops, die veelal standaard kaartjes verkopen. Doordat wij beschikken over een eigen drukkerij kunnen we speciale afwerking aanbieden die het kaartjes net wat bijzonderder maakt. Denk hierbij aan reliëf drukwerk of kaartjes met een preegdruk. Vanzelfsprekend kunnen wij ook helpen met bijpassende vistekaartjes, flyers, menukaarten, tafelkaartjes en andere soorten drukwerk.

Assortiment geboortekaartjes waar je blij van wordt

Je bent van harte welkom om de meest leuke, unieke en originele geboortekaartjes van dit moment te bewonderen in onze webshop. We updaten onze collecties regelmatig en zoeken continu naar nieuwe unieke kaartjes waar je vrolijk van wordt. Populair zijn momenteel;

 • Uiltjes geboortekaartjes
 • Geboortekaartjes met dieren
 • Stoere steigerhout kaartjes
 • Oud-Hollands geboortekaartjes
 • Geboortekaartjes met houten motiefjes
 • Geboortekaartjes met sterretjes

Ook bieden we geboortekaartjes voor speciale gelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan:

Dus, wil jij ook vol trots jouw pasgeboren zoontje of dochtertje laten zien aan de buitenwereld op de voorkant? Kies dan voor één van onze geweldige geboortekaartjes met eigen foto. Je hoeft alleen ons jouw beste babyfoto te sturen, dan zorgen wij dat deze netjes op de voorkant van het kaartje komt te staan. Met een leuke bijpassende tekst kunnen we ook meedenken. Zo hebben we al wat passende geboorte teksten op onze website staan die gratis en voor iedereen te gebruiken zijn.

Je bruiloft begint al met het trouwkaartje

Kun je niet wachten om te trouwen? Dat snappen we heel goed! Het is niet voor niets de mooiste dag van je leven waarbij alles uit de kast wordt gehaald. Maar de pret begint al bij de uitnodiging natuurlijk. Wat voor trouwkaart zoek je precies? Want vaak zegt het kaartje al iets over het feest. Kies een stijl zoals botanisch, illustratief, stijlvol of wellicht romantisch. Trouwkaarten laten drukken kan snel, voordelig en heel gemakkelijk via Kaartcollectie.nl. Ook kun je zelfs een GRATIS digitaal proefdruk bestellen of voor slechts €1,- 3 voorbeelddrukjes van een kaartje. Zet je uiteindelijk de bestelling door, dan wordt dit bedrag gecrediteerd op je factuur. Bekijk onze nieuwe collectie online n maak je eigen een trouwkaart op maat.

5 handige tips voor de perfecte trouwkaart

 • Houd je uitnodiging persoonlijk en eigen, het is uiteindelijk ook jullie bruiloft dus laat je niet teveel beïnvloeden wat anderen ervan vinden. De meest persoonlijke manier is een foto van jullie beide of bijv. een foto van jullie verlovingsringen.
 • Keep it Simple! Laat je niet teveel afleiden met kunstzinnige beelden of teksten. De kaart dient in 1e instantie duidelijk te zijn voor iedereen, jong en oud.
 • Gebruik een leuke thema als die er ook is op jullie bruiloft. Geef een teaser vrij of gebruik een kleur die leidend zal zijn op het feest. Of een motief, denk aan hout, bomen/natuur of iets festivals.
 • Denk aan je Save the Data kaartjes! Als de datum geprikt is, stuur save the date kaartjes zo snel mogelijk zodat iedereen de datum kan vastpinnen. Match deze kaartjes wel met je trouwkaarten zodat het een eenduidige stijl blijft.
 • Denk goed na over een mooie openingszin of spreuk wat jullie mooi vinden en dat ook past bij jullie filosofie.

Altijd mooie bijpassende enveloppen bij je trouwkaartjes

Je trouwkaartje online bestellen bij Kaartcollectie.nl betekent altijd luxe bijpassende enveloppen. Je hebt hierbij de keuze uit 10 verschillende kleuren. Je kunt zelfs de enveloppen vooraf al laten bezorgen, zodat je deze kunt adresseren. Handig toch? Wil je het echt leuk afwerken, kies dan voor leuke bijpassende adresetiketten en/of sluitzegels!

https://www.kaartcollectie.nl/