Advertentieindex
Image default
Electronica en Computers

Nieuwe of tweedehands iPad kopen?

Op zoek naar  een iPad? En ben je er al uit of je deze nieuw of tweedehands wilt gaan kopen? Steeds meer mensen kiezen ervoor om wat geld te besparen en kopen tweedehands iPads. Echter is dat in vele gevallen wel een goede keuze? Kom in deze blog erachter wat het beste bij jou past: een nieuwe of tweedehands iPad kopen.

Waarom een nieuwe iPad kopen?

Er zijn veel redenen om een nieuwe iPad te kopen. Wanneer je een nieuwe koopt, ben je verzekerd van twee jaar gebruiksgarantie. Gaat het product niet door eigen toedoen stuk, dan moet de verkopende partij hier je in tegemoet komen. Maar garantie is niet de voornaamste reden waarom mensen kiezen voor een nieuwe iPad.

De meeste mensen kiezen voor een nieuwe iPad vanwege de goede specificaties die erop zitten, en relatief voorzien is van de meest recente software en technologieën. Voor iPads is een fijn beeldscherm tevens erg belangrijk, evenals de kijkhoek van het apparaat. Een goed werkende accu is ook een reden waarom je voor nieuw kiest. Mensen willen een apparaat dat volledig werkt zoals je ervan zou mogen verwachten.

Als je een tech-geek bent, dan wil je het nieuwste van het nieuwste, en wacht je op de allernieuwste technologieën. Je kijkt reikhalzend uit naar de nieuwste gadgets en wordt bijvoorbeeld ontzettend enthousiast van Apple pay en Face ID. In dat geval is een tweedehands iPad kopen echt not done. Wanneer je veel over hebt voor het volgen van de nieuwste trends en alle ontwikkelingen die zich rap voordoen, wil bijblijven, is een nieuwe iPad waar je hart sneller van gaat kloppen.

Een onbewuste reden dat mensen een nieuwe iPad kopen, is dat dit nog steeds het meest gebruikelijke is om te doen. Mensen denken onbewust soms niet eens na dat een iPad ook tweedehands aangekocht kan worden.

Verder is de “nieuwheid” voor veel mensen ook een speciaal moment. Het maakt een aankoop extra bijzonder, dat iemand anders het nog niet heeft gebruikt. Hierdoor kennen mensen er een hogere waarde aan toe. Nieuwe producten worden doorgaans ook als schoner ervaren en kennen uiteraard nog geen gebruikssporen.

Waarom een tweedehands iPad kopen?

Een tweedehands iPad is een logische keuze wanneer geld besparen voor je belangrijk is en je op elke cent kunt gebruiken. Of je dan de allernieuwste en duurste iPad hebt is niet belangrijk. Het is belangrijk om een functioneel model te hebben die je naar hartelust kunt gebruiken en prettig werkt. Maar die “nieuwheid”, daar hecht je minder waarde aan.

Om het milieu te besparen en de levensduur van een iPad te verlengen, is het ook een goede keuze om een tweedehands iPad te kopen. Door deze tweedehands aan te schaffen, kun je zo gemakkelijk het grondstoffengebruik tegengaan. 

Wanneer je helemaal gek bent van een bepaalde kleur of model iPhone of iPad, maar deze niet meer goed in de winkel kunt aankopen, kun je hier nog aan komen wanneer je deze tweedehands koopt. Uiteindelijk koop je dan een model wat helemaal bij jou past als persoon. Dat is uiteraard ook erg belangrijk. Dat je je goed voelt met de producten die je aankoopt. 

https://www.iused.nl/