Advertentieindex
Image default
Dienstverlening

Zoeken naar een goedkoop incassobureau

Laatst ging ik zoeken naar een goedkoop incassobureau en kwam bij Incasso Advocaten uit. En goedkoop was het zeker, het was namelijk helemaal gratis! Dit komt door de werkwijze van Incasso Advocaten. Zij verhalen de incassokosten namelijk helemaal op de debiteur. Zij vinden, wat overigens geheel terecht is (maar dat terzijde), dat de debiteur fout is en daar dus ook voor moet boeten. En niet de ondernemer welke het geld niet ontvangt. Zelf ben ik werkzaam als eigenaar van een groothandel in vazen. Ik verkoop deze vazen in grote eenheden! Zo ook die ene keer aan een bloemist, die nog steeds niet heeft betaald. Deze bloemist kocht bij mij 20 verschillende vazen in, waarvan van alle vazen allerlei verschillende hoeveelheden. Lees in deze blog welke incassobureau ik ingeschakeld heb en wat mijn ervaringen hiermee zijn!

Google: Incassobureau

Na wat zoekwerk in Google ben ik, na het zoeken op incassobureau, terecht gekomen bij Incasso Advocaten! Natuurlijk heb ik niet gekozen voor de eerste en de beste advocatenbureau welke ik tegen kwam in de zoekmachine. Ik heb mij keuze goed beredeneerd en heb goed nagedacht welke incassobureau ik mee in dient wilde gaan. Ik kwam dus na wikken en wegen uit bij advocatenbureau Van Loon. En dat was iets waar ik wel naar opzoek was. De werkwijze sprak mij erg aan. En het slagingspercentage was ook super, dus ik was snel uit mijn keuze!

Contact

Ik besloot Van Loon incassobureau op te bellen. Ik maakte een afspraak om alles even rustig te bespreken. En zodoende, na het gesprek, gingen zij voor mij aan de slag. Elke keer wanneer ze iets wisten gaven ze mij hierover een update en zodoende een paar weken later ontving ik een bericht. Het geld zo binnen een paar dagen op mijn rekening staan. En ja hoor! Ik had het geld. En dat allemaal dankzij Incasso Advocaten!